Vanator sfasiat de mistret

Ajuns la spital si scos din soc, tanarul padurar a povestit: "Unul dintre colegii mei a impuscat mistretul, iar acesta s-a tarat pana la niste tufe, unde s-a ascuns. Am ajuns in zona unde se afla

Continuitatea coruptiei

Pata de ruj ii ardea obrazul mai ceva ca o palma data de Justitie. Femeia se ridica pe varfuri pentru a incerca sa stearga urma efuziunii de pe fata barbatului cu parul grizonat, pieptanat corect, cu

Uneia dintre mătuşile mele îi plăcea tare mult şpriţul. Nu făcea deloc urât la băutură şi era genul de chefliu pe care-l adorai să-l ai prin preajmă. Şugubeaţă, zâmbitoare şi mereu cu textele la ea, baba Anica nu punea mare preţ pe agoniselile lumeşti. Multă vreme am crezut că este adepta hedonismului şi îl alesese pe Bachus drept protector al casei.

acum 16 zile · comentarii (30)

În acest an, au fost mai multe evenimente publice organizate cu prilejul zilei de 8 aprilie, în mai multe oraşe din România. Pe lângă evenimente artistice şi culturale, în mai multe judeţe din ţară, au avut loc şi o serie de dezbateri şi s-au exprimat poziţii publice din partea autorităţilor române (dar şi europene), precum şi a organizaţiilor neguvernamentale.

acum 18 zile · comentarii (47)

Mai întotdeauna când public vreun text, sau mi se publică vreun interviu, în care folosesc denominaţia de „rom” pentru a defini pe cei ce aparţin minorităţii naţionale din care şi eu însumi fac parte, pentru foarte mulţi dintre cei care citesc textul în cauză, subiectul central nu mai contează. „Lupta de idei” se duce, mai întotdeauna, pe un palier extrem de îngust, şi anume cum e corect să le spunem: romi sau ţigani!

acum 20 zile · comentarii (164)

Se adună dovezile faptului că programul de guvernare al d-lui Dragnea reprezintă fantezii economice exotice. Cam repede, dar observatorii interni şi externi sunt mult mai vigilenţi de când România s-a mai „fript” odată în 2008-2010 cu măsuri iresponsabile, iar Grecia ajunge iarăşi la mila creditorilor pentru a nu intra în incapacitate de plată.

luna trecuta · comentarii (23)

Mai toate guvernele şi-au frânt gâtul cu Legea salarizării. Nu putea rata ocazia actuala guvernare, care a câştigat alegerile cu promisiuni populiste, fanteziste, exact în domeniul salarizării. Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, s-a lansat în anunţuri deşănţate, de dublare, triplare în unele cazuri, ale veniturilor unor categorii de bugetari, de nu mai ştiau bugetarii ce să facă cu banii

acum 22 zile · comentarii (6)

Două posturi jumate se vacantează în Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, iar pentru ocuparea lor se anunţă o procedură netransparentă şi politizată, ca şi până acum. După ilegalităţile din Senat, la desemnarea celor doi reprezentanţi ai societăţii civile în Consiliul Superior al Magistraturii, asta e încă o dovadă a modului în care politicienii abuzează de legile neclare pe care tot ei le-au făcut, ca să ţină cetăţenii la distanţă

acum 24 zile · comentarii (0)

Nu prea fac chestiunea asta, însă diseminez şi aici un interviu pe care l-am dat Ioanei Ene Doginoiu, publicat astăzi 3 aprilie, pe site-ul www.ziare.com. Preiau textul integral şi vă rog să citiţi şi comentariile din postarea originală. După ce citiţi comentariile, vă rog să-mi explicaţi şi mie care este legătura intre subiectul interviului si faptul ca lumea mă înjură în baza originii mele etnice.

acum 24 zile · comentarii (15)

Acum vreo zece ani, un prieten care avea un mare restaurant, mi-a arătat ce a filmat el în bucătărie cu nişte camere ascunse. Exasperat că un angajat fură încontinuu, a instalat nişte camere disimulate în bucătărie şi în alte câteva locuri. Şi chiar în ziua în care le-a dat drumul, m-a chemat să îmi arate ceva.

acum 24 zile · comentarii (45)

A trecut un trimestru de la începutul guvernării PSD şi este momentul să începem inventarierea îndeplinirii Programului de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile. Inventarierea aceasta va continua în trimestrele următoare, până la aflarea răspunsului la întrebarea: i-a „prostit” PSD sau nu, pe alegătorii care i-au dat votul?

acum 24 zile · comentarii (7)

Între altele, ţoapa română are obiceiul să-şi parcheze maşina (de regulă luxoasă) în poarta casei tale, aşa încît, dacă vrei să ieşi în stradă la volanul maşinii proprii, sau, întorcîndu-te de la slujbă, vrei să parchezi în înghesuitul spaţiu de lîngă poartă, să fii blocat. În genere, n-ai ce-i face. Stai şi înjuri.

acum 24 zile · comentarii (214)

Principiul oportunităţii prevede că în unele cazuri procurorul poate renunţa la exercitarea acţiunii penale dacă, în raport cu elementele concrete ale cauzei, nu există un interes public în realizarea obiectului acesteia. Totuşi, uneori aplicarea în politică a principiilor juridice nu reuşeşte să convingă, ba mai mult încurcă

acum 28 zile · comentarii (1)

Suntem cei mai tari din parcare, că tot se ridică maşinile din parcările fantomă. Avem de toate, şi meritate şi nemeritate. România este unică pe mapamond. Cine mai are democraţie originală şi dezvoltare ca noi? Suntem de Cartea Recordurilor. Ce-i al nostru-i pus deoparte. Nu avem concurenţă pe mapamond. Suntem buricul pământului şi mai mult decât atât. Viitor de aur ţara noastră are!

acum 28 zile · comentarii (6)

În aceste momente confuze pentru ţară şi popor, consider că o direcţie spre socialism ar fi benefică. Să se oficializeze un nou socialism. Nu socialismul „cu faţă umană“, ci unul adaptat la nevoile românilor. Adeziunea la un nou socialism în România ar calma spiritele iritate şi scandalizate de capitalismul bezmetic, care se desfăşoară de 27 de ani (şi nu se mai termină!).

acum 28 zile · comentarii (31)
Postari Recente