NU SCAPA OCAZIA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Burse in Franta Agentia Universitara a Francofoniei (AUF), prin Biroul Europei Centrale si Orientale, anunta pentru anul universitar 2005-2006 urmatoarele categorii de burse de mobilitati francofone:

Burse in Franta
Agentia Universitara a Francofoniei (AUF), prin Biroul Europei Centrale si Orientale, anunta pentru anul universitar 2005-2006 urmatoarele categorii de burse de mobilitati francofone: formare initiala (mobilitati studentesti), formare in cercetare (mobilitati doctorale) si perfectionare in cercetare postdoctorala (mobilitati academice). Toate mobilitatile se deruleaza intre universitatile membre ale AUF. Dosarele de candidatura se primesc pana la data de 14 ianuarie 2005, la Biroul Europei Centrale si Orientale, cu sediul in Bucuresti, strada Schitu Magureanu nr. 1, tel.: 0 21-312 12 76. Pe www.edu.ro sau pe http://www.auf.org/programmes/programme6 se pot obtine informatii suplimentare in legatura cu documentele necesare la dosar, precum si in legatura cu conditiile de acordare a burselor.
Post de lector de romana la Universitatea din Lisabona
Ministerul Educatiei, prin Institutul Limbii Romane, organizeaza concurs pentru ocuparea postului de lector de limba romana la Universitatea din Lisabona. Cursurile de limba romana vor fi sustinute incepand cu februarie 2005, iar dosarele de concurs se pot depune pana pe 9 decembrie 2004 la Institutul Limbii Romane din Bucuresti, str. Spiru Haret nr. 12. La telefonul 021-311.06.31 se pot obtine informatii suplimentare despre continutul dosarelor si ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care doresc sa candideze.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite