Nestlé lansează o promoţie naţională oferind 20% discount pentru produsele selectionate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
nestle
nestle

În zilele noastre, tot mai multe persoane îşi doresc să aibă un stil de viaţă echilibrat şi să ia cele mai bune decizii privind alimentaţia şi activităţile în care se implică zilnic, astfel încât să îşi asigure o stare de bine. Alimentaţia echilibrată si diversificata, alaturi de un program variat de activitati fizice sunt cele mai importante ingrediente pentru a avea un tonus de invidiat.

Pentru persoanele care isi doresc mereu produse de cea mai bună calitate şi vor să ofere o alimentaţie diversificată întregii familii, Nestlé organizează o campanie promoţională la nivel naţional, oferind un discount de 20% pentru produsele Nestlé selectionate. Promotia este valabila in limita stocului disponibil in magazinele din tara.

În promoţie sunt incluse produse pe gustul tuturor: cafea NESCAFÉ, cacao instant Nesquik, dulciuri Nesquik, Lion, Kit Kat, alimente pentru sugari Nestlé Nutrition, produse culinare Maggi şi produse Friskies pentru caini.
Produsele Nestle participante in promotie sunt marcate cu „20% discount" si pot fi achiziţionate incepand din 8 octombrie în magazinele din ţară.
Mai multe informaţii despre promoţie puteţi găsi pe site-ul www.nestle.ro.

Nestlé îşi propune să îmbunătăţească zi de zi calitatea vieţii consumatorilor, oferindu-le oportunitatea de a alege alimente şi băuturi gustoase, care să le permită o alimentaţie diversificată şi plină de savoare.

Lansarea acestei campanii promoţionale prin intermediul căreia Nestle ofera un discount de 20% la produsele selectionate, oferă consumatorilor posibilitatea de a achiziţiona alimentele preferate la un preţ redus, dar şi de a avea un meniu variat în fiecare zi. Menţinerea unei stări de bine nu este un proces dificil, de fapt, este simplu dacă respectăm recomandările legate de o alimentaţie echilibrata şi încercăm să facem mişcare în mod regulat.

Nestlé le recomandă consumatorilor să acorde importanţă meniului zilnic şi activităţii fizice, astfel incat sa se bucure de un stil de viata echilibrat.

Despre Nestlé
Compania elveţiană Nestlé, liderul mondial al industriei alimentare, a fost fondată în anul 1866 de către Henri Nestlé şi este astăzi cea mai mare companie de produse alimentare din lume, fiind prezentă în 140 de ţări, cu 449 de fabrici şi un număr de 283.000 angajaţi. Nestlé a pătruns pe piaţa românească în 1995, în momentul de faţă având peste 900 de angajaţi.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite