Mister în jurul premiului la Loto 6 din 49

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mister în jurul câştigătorului sau câştigătorilor la tragerea specială de sărbători la Loto 6/49 după ce au fost înregistrate două câştiguri de câte 16 milioane de lei (3,5 milioane de euro) pe bilete jucate la aceeaşi agenţie Loto.

Mai exact, potrivit reprezentanţilor Loteriei Române, biletele cu aceleaşi numere al fost cumpărate de la agenţia 15-013 din Găeşti, judeţul Dâmboviţa. Cele două câştiguri nu au fost încă revendicate, aşa că oficialii Loteriei nu pot spune dacă este vorba despre o persoană care a jucat aceleaşi numere de două ori, despre două persoane din aceeaşi familie, care joacă aceleaşi numere, sau despre persoane care nu se cunosc.

„Câştigătorii nu s-au prezentat încă, dar este adevărat că noi am avut deschis pe 31 decembrie până la ora 12.00, De azi revenim la programul normal, ne aşteptăm să îi cunoaştem pe norocoşi”, au explicat, pentru „Adevărul”, oficiali din Loteria Română. Concret, biletele au fost jucate pe 22 decembrie şi în Ajunul Crăciunului şi au fost completate cu câte trei variante simple la Loto 6/49 şi două variante la Noroc. Premiul a fost câştigat în urma extragerii numerelor 8, 35, 4, 28, 40 şi 22.

Şanse duble de câştig

La tragerea specială de Anul Nou, şansele de câştig au fost duble, dat fiind faptul că Loteria Română a suplimentat fondurile de câştiguri pentru Loto 6/49, Joker, Loto 5/40. Astfel, jucătorii au putut participa, cu acelaşi bilet, atât la tragerea principală cât şi la cea suplimentară.

„Cu siguranţă, agenţia la care s-au jucat cele două bilete câştigatoare, se află, începând de astăzi, în topul agenţiilor norocoase”, se arată într-un comunicat al Loteriei Române. Potrivit legislaţiei, câştigătorii au la dispoziţie 90 de zile pentru a-şi ridica premiul şi sunt obligaţi să dea la stat 16% din câştig. Chiar şi aşa, ei vor rămâne după impozitare cu aproape 3 milioane de euro în mână.

Premiul cel mare la Loto 6 din 49 nu a mai fost câştigat din aprilie 2015, când o jucătoare a câştigat peste 13,4 milioane de lei, cu un bilet jucat la Eforie Sud, judeţul Constanţa. Cel mai mare premiu la Loto 6/49, de aproape 49 de milioane de lei, a fost câştigat la 14 iulie 2013, de un jucător din Galaţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite