Meteo:Vreme ploioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică se menţine scăzută în nord-vestul continentului, în nordul Câmpiei Ruse şi va continua să scadă în bazinul central şi nordic al Mării Mediterane.

În vest şi în centru, aceasta va creşte uşor. Zona geografică a ţării noastre se află la contactul dintre un ciclon mediteraneean format la adăpostul Munţilor Alpi şi câmpul de presiune mai ridicată din Europa Centrală, de unde va veni o masă de aer continental-polar.

Un front atmosferic va traversa ţara de la sud-vest către nord-est şi va aduce mulţi nori şi ploaie, mai ales cu caracter de aversă, precum şi frecvente descărcări electrice, local, în sudul, estul, centrul ţării şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade.

Mâine

Vremea va fi uşor instabilă ziua, cu înnorări accentuate, ploaie şi intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii restrânse la munte, iar spre seară şi noaptea, local, în jumătatea de vest a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 29 de grade.

Poimâine

Vremea va fi în general instabilă, cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, care pot lua aspect de vijelie pe arii relativ extinse. De asemenea, vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 29 de grade.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite