Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile în weekend
Temperaturile în weekend

La fel ca în zilele precedente, valorile termice se vor menţine  mai ridicate decât în mod obişnuit şi la finalul acestei săptămâni, cu precădere în regiunile din sud şi sud-est.

Se va răci însă în zonele montane, iar în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali va ploua temporar. Cerul va fi parţial noros în extremitatea de nord a ţării şi la munte şi variabil în rest, iar vântul va sufla moderat. Maximele vor fi cuprinse între 19 şi 29 de grade, iar cele minime, între 7 şi 17 grade, mai scăzute în depresiuni, până la 4 grade. Pe continent, în ţările nordice, regiunile vestice şi nord-vestice va ploua, iar local cantităţile de apă vor fi însemnate. De asemenea, vor mai fi înnorări temporare şi ploi pe arii restrânse în Peninsula Scandinavică şi nordul Marii Britanii. În rest, va predomina o vreme frumoasă şi însorită. În ţările vestice, temperatura aerului va marca o creştere uşoară faţă de ziua precedentă.

Sâmbătă

Vreme plăcută. Va fi în continuare frumos, însă spre seară se va răci uşor în nord şi la munte. Temperaturile maxime, în scădere faţă de ziua precedentă în centrul ţării, vor avea valori de la 21 de grade în zonele central-vestice până la 28 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 6 şi 16 grade.

Duminică

Vreme instabilă. Spre sfârşitul zilei, valorile termice vor scădea semnificativ în toate regiunile ţării, maximele ajungând doar până la 16-18 grade. Cerul va fi acoperit cu nori şi vor apărea condiţii de averse şi descărcări electrice, în special noaptea, la munte, în Maramureş, Muntenia şi Oltenia. Izolat, în orele dimineţii, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite