Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Vara încă nu se dă dusă, astfel că şi astăzi vremea va fi caldă şi senină. Vor fi temperaturi ridicate în majoritatea regiunilor, cu maxime încadrate între 26 şi 34 de grade.

 Valori mai scăzute se vor înregistra pe litoral până la 24 de grade, iar minimele vor coborî până la 11 grade, chiar 6 grade în depresiuni. În Carpaţii Occidentali, izolat, va ploua slab şi vor fi intensificări ale vântului mai accentuate pe crestele montane.
În Europa, în bazinul central-mediteraneean, instabilitatea atmosferică se va menţine. Înnorări, ploi slabe, dar pe arii restrânse, vor fi în ţările centrale. Vântul va prezenta intensificãri în nordul continentului, bazinul central al Mării Mediterane şi în zonele montane înalte. În restul continentului va predomina o vreme frumoasă cu cer mai mult senin, iar ploile vor fi cu totul izolate în Munţii Norvegiei.

MÂINE. Vremea se menţine caldă. În ţară, joi, vremea se va menţine caldă, deşi temperatura aerului va marca o scădere uşoară în jumătatea nordică a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse, însoţite de intensificări ale vântului, ziua în vestul, nord-vestul şi nordul teritoriului, iar spre seară şi noaptea local în regiunile centrale şi estice.

POIMÂINE. Vremea se răceşte. Începând de vineri, vremea se răceşte, temperaturile minime vor coborî sub 14 grade, iar cele maxime nu vor mai depăşi, în medie, valoarea de 28 de grade. Vântul se va resimţi acut în majoritatea regiunilor şi vor începe ploile la munte, în zonele nordice şi  central-estice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite