Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va continua să scadă în vestul, în nord-vestul şi în nordul continentului, unde vremea va fi instabilă, dar se va menţine ridicată în sud şi în sud-est.

La noi, chiar dacă în scădere uşoară, mai ales în a doua parte a intervalului, presiunea se va menţine la valori uşor mai ridicate decât mediile multianuale şi, ca urmare, circulaţia va fi slabă în plan orizontal, iar pe verticală mişcările aerului vor fi descendente.

În această structură a centrilor barici, a circulaţiei predominant vestice şi a masei de aer cu influenţe oceanice, dar săracă în umezeală, vremea se va menţine frumoasă. Cerul va fi, în general, mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 33 de grade.

Mâine

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va prezenta înnorări ceva mai accentuate noaptea în vestul, în centrul şi în nordul ţării, unde pe arii restrânse va ploua trecător şi se vor semnala descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 33 de grade.

Poimâine

Vremea va fi în general instabilă în vestul, în centrul şi în nordul ţării, unde cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate şi va ploua pe arii relativ extinse. În restul teritoriului, vremea va fi frumoasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 34 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite