Meteo: Toamna mai întârzie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AZI
AZI

La nivelul solului, modificări importante în distribuţia centrilor barici nu se vor produce. În vestul şi nord-vestul continentului, inclusiv în vestul Câmpiei Ruse, se menţine depresiunea islandeză, care determină vreme instabilă.

Mai la sud, la latitudini medii, din vestul Franţei peste Europa Centrală şi până în nordul Mării Caspice, este un brâu de presiune ridicată, în creştere uşoară, care împinge ciclonul mediteraneean al zilelor trecute către Podişul Anatoliei.

La noi, presiunea în creştere uşoară, uniform distribuită, şi circulaţia slabă predominat nordică vor determina vremea frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin în nord-vestul ţării. Numai în zona de munte vor fi condiţii ca izolat să plouă slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 29 de grade. 

Mâine

Vremea va fi, în general, frumoasă. Cerul variabil, va fi ceva mai noros la munte şi în nordul ţării, unde izolat, trecător, va ploua slab. Vântul va sufla în general slab, iar dimineaţa, izolat în depresiuni şi pe văile râurilor, se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 30 de grade.

Poimâine

Vremea se va menţine în general frumoasă, dar şi secetoasă. Cerul variabil va fi ceva mai noros după-amiaza la munte, unde pe arii restrânse, trecător, va ploua slab. Vântul, în general slab, va sufla ceva mai tare pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 29 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite