METEO Început de săptămână cu vreme deosebit de caldă. Temperaturile urcă şi până la 22 de grade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luni, temperaturile vor atinge 22 de grade Foto: AP
Luni, temperaturile vor atinge 22 de grade Foto: AP

Meteorologii au anunţat că vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Potrivit ANM, temperaturile vor urca până la 22 de grade la începutul săptămânii.

Luni, în jumătatea vestică a ţării cerul va avea înnorări şi va ploua temporar. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi slabe se vor semnala cu totul izolat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiuni şi 21...22 de grade în sudul extrem al ţării, iar cele minime se vor încadra între 2 şi 12 grade.

În Bucureşti, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

 Marţi, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată, iar temperaturile maxime se vor situa, în general, între 10 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în vestul şi nordul ţării, unde temporar va ploua, iar în zona Carpaţilor Orientali, în cursul nopţii, precipitaţiile vor fi mixte. 

În zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 şi 9 grade.

În Capitală vremea se va menţine frumoasă, iar cerul va fi variabil. Temperatura maximă va urca până la 21 de grade, în timp ce minimele se vor situa în jurul valorii de 4 grade.

Pe aceeaşi temă:

Meteo pe următoarele două săptămâni: mai cald decât în mod normal, însă vom avea parte şi de ploi şi ninsori

În următoarele două săptămâni vom avea parte de o vreme frumoasă în toată ţara, cu temperaturi ce se vor situa peste mediile normale ale perioadei, potrivit prognozei emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 8 – 21 februarie. Cu toate acestea, pe 11 şi 12 februarie vremea va fi mai rece, iar pe 10 februarie şi în intervalul 13 – 16 februarie vor apărea precipitaţiile în aproape toată ţara.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite