Medicul lui Hayssam cere despăgubiri de 1.000.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Constantin Tănăsescu, acuzat că ar fi emis adeverinţa medicală care ar fi dus la eliberarea lui Omar Hayssam, cere daune morale de un milion de euro. Tănăsescu a dat în judecată

Medicul Constantin Tănăsescu, acuzat că ar fi emis adeverinţa medicală care ar fi dus la eliberarea lui Omar Hayssam, cere daune morale de un milion de euro.
Tănăsescu a dat în judecată Administraţia Naţională a Penitenciarelor, sub pretextul că, prin decizia de destituire a sa din funcţie, i s-a afectat sănătatea, i s-a ştirbit probitatea profesională, i-au fost afectate familia şi prietenii. Medicul cere repunerea sa în drepturile salariale, întrucât decizia Comisiei de Disciplină de la Penitenciarul Rahova ar fi fost luată cu rea-credinţă. Mai mult, medicul acuză Comisia că nu l-a citat şi pe dispărutul Omar Hayssam pentru audieri. "Singurul în măsură să clarifice această situaţie ivită cu eliberarea acelei adeverinţe medicale este deţinutul Omar Hayssam pe care trebuiau să-l citeze", precizează medicul în plângerea înaintată magistraţilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite