Mândru că am ochii căprui! HUO ceilalţi!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personal sunt extraordinar de mândru de faptul că am ochii căprui. Pe lângă faptul că-s frumoşi, în apărarea părerii mele vis-à-vis de ochii căprui vin numeroase studii care demonstrează că oamenii cu ochi căprui sunt mai deştepţi, mai frumoşi, mai inteligenţi, mai educaţi şi cu şanse mai mici spre comiterea vreunei infracţiuni.

Ştiu că-i genul de informaţie care poate deranja şi te poate şoca, dar cei mai mari lideri ai planetei, dacă nu chiar toţi, au avut ochii căprui. Şi nu, Hitler n-avea ochi căprui, că alfel nu-l credea nimeni când promova arianismul cu părul blond şi ochii albaştri. De asemenea, Stalin avea ochii verzi şi nu se crede că a existat vreun dictator sângeros cu ochii căprui.

Iisus avea ochii căprui. Vedeţi în icoane. Şi nu doar el. Toţi sfinţii aveau ochii căprui.

Conform unui sondaj realizat în SUA, peste 83% dintre deţinuţi au ochii de altă culoare, dar nu căprui. Coincidenţă? Nu prea cred! E prea evident totul.

Personal, nu-s adeptul segregării, dar deja există un patern şi cred că ne dăm seama că doar oamenii cu ochii căprui sunt capabili de lucruri cu adevărat înălţătoare. D-aia cei mai mari sportivi, pictori şi învăţaţi aveau ochii căprui. Nu vreau să mă repet, dar mna… evidentul.

Ştiu, tot ce am scris mai sus pare absurd… aproape la fel de absurd ca… a crede că albul pielii tale este un motiv de mândrie (White & Proud).

Nu?

Ce înseamnă “White & Proud”? Vă mai amintiţi videoclipul piesei “Plec pe Marte” cu Smiley şi Cheloo? În jurul videoclipului a existat un scandal pentru că membrul trupei Paraziţii apărea cu un tricou pe care scria „White & Proud“. Adică „Alb şi Mândru (de asta)“. E un motto rasist care stă scris cu litere mari sub orice simbol rasist, la orice manifestare în care unii oameni se „laudă” cu faptul că au pielea albă, motiv pentru care sunt peste oricare altă fiinţă umană. Sunt oamenii care deţin adevărul când vine vorba de istorie şi ei ştiu că un chinez/african/indian/ş.a.m.d. nu-i în stare să se ridice la nivelul de civilizaţie specific „omului alb”. Studiul de mai sus prezentat de mine cu privire la numărul de condamnaţi şi ochii lor? O zămislire a imaginaţiei mele. Şi un rezultat complet nerelevant în stabilirea vinovăţiei unui om. Precum şi-n cazul pielii.

Acestea fiind zise, cred că-s destule studii şi dovezi istorice în stare să demonstreze că albul pielii e doar rezultatul unei partide de sex între doi oameni cu această culoare a pielii, şi nu vreun dar divin şi motiv de a te pune singur pe un piedestal. Ştii care-i un motiv bun de mândrie? Omenia. Educaţia. Cum sună asta: HUMAN & PROUD! Să-ţi faci drapel şi tatuaj cu motto-ul ăsta, nu alta.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite