La o canapea extensibilă nu contează doar preţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tapiţeria şi mai ales sistemul de feronerie trebuie să asigure o bună funcţionare şi de durată Spaţiul mic din apartamente ne incomodează, mai ales când avem o mobilă veche,

Tapiţeria şi mai ales sistemul de feronerie trebuie să asigure o bună funcţionare şi de durată

Spaţiul mic din apartamente ne incomodează, mai ales când avem o mobilă veche, nefuncţională. Dar există mereu soluţii pentru remedierea diverselor probleme. Spre exemplu, vechea dormeză poate fi înlocuită cu o canapea extensibilă. Vă propunem două modele ingenioase de canapele care se găsesc în reţelele magazinelor Neoset şi Mobexpert din ţară.

Majoritatea oamenilor se ghidează la alegerea mobilei în primul rând după preţ. Dar, pe lângă acest criteriu, e important să urmăriţi şi ce alte calităţi sau caracteristici poate avea o canapea extensibilă, în afara faptului că se transformă în pat pe timp de noapte.

Există canapele extensibile care sunt fabricate doar pentru uz temporar, adică rezistă doar la un anumit număr de extinderi. Aceste tipuri sunt concepute în special pentru camere de oaspeţi, unde doar ocazional, şi nu în fiecare seară, se desfac canapelele extensibile. Întrebaţi în magazine dacă modelul de canapea pe care îl cumpăraţi rezistă şi este fabricat de aşa natură încât să fie seară de seară extinsă.

Un alt criteriu important, pe lângă sistemul de feronerie ce asigură buna funcţionare a sistemului de extindere, este tapiţeria canapelei. Pentru acasă, mai ales când în familie sunt şi copii, materialele textile sunt cele mai bune. Iar dacă au şi husă detaşabilă este perfect. De asemenea, accesoriile sunt importante, mai ales pernele, care asigură confort în ambele variante de folosinţă a canapelei.

De ce modelele ingenioase?

Vă spuneam de două modele. Da, sunt mai deosebite pentru că îndeplinesc mai multe roluri decât cele două ale unei canapele extensibile.

Canapeaua Porto, de la Mobexpert, este concepută în "L", deci poate fi folosită şi pe colţ sau se poate sta comod la televizor ori pentru lectură cu picioarele întinse pe partea ei prelungită. Mai mult, are şi o cutie de depozitare, ideală pentru lenjeriile de pat. Extinderea ei se realizează complet după desfacerea celorlalte două locuri, astfel că, în final, se obţine un pat generos. Preţ 1.299 lei.

Canapeaua Studio, de la Neoset, este perfectă pentru cei care au copii mici, deoarece se poate transforma în loc de joacă pentru aceştia. Este comodă, fără sisteme de extindere din metal, ci realizată pe principiul unui puzzle de materiale moi învelite într-o tapiţerie modernă. Preţul ei este de 1.254 lei.

Aşadar, alegeţi modelele de canapele extensibile în funcţie de cerinţele şi pretenţiile pe care le aveţi.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite