Judecătoarea prinsă cu şpagă, în faţa instanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistratul Larisa Julieta Dragomir, de la Judecătoria Cornetu (Ilfov), a fost trimisă în judecată, ieri, de către procurorii DNA.

Judecătoarea a ajuns, în urmă cu o săptămână, în spatele gratiilor pentru cel puţin 15 zile, ca urmare a deciziei instanţei supreme. Iniţial, deşi prinsă în flagrant de către procurorii DNA în timp ce primea mită 2.300 de euro, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) decisese cercetarea judecătoarei în stare de libertate.

Magistraţii CAB şi-au motivat hotărârea de a o cerceta în libertate pe Larisa Dragomir prin faptul că aceasta este văduvă de doar două luni şi are în îngrijire doi copii de 5 şi respectiv 7 ani. De asemenea, magistratul şi-a recunoscut vina şi a admis că este conştientă de faptul că nu va mai putea profesa ca judecătoare şi că va fi condamnată.

Larisa Julieta Dragomir şi presupusul său complice, Marian Nicolae, au fost prinşi în flagrant, în timp ce luau de la o femeie 2.300 de euro. În schimbul şpăgii, judecătoarea se angajase să-i soluţioneze favorabil denunţătoarei dosarele avute pe rolul Judecătoriei Cornetu. De altfel, magistratul mai primise, în urmă cu câteva zile, o altă „tranşă" din şpaga solicitată, aproximativ 250 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite