Găseşte-ţi jobul potrivit pe adevarul.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Aplică scurt şi simplu, pe adevarul.ro, pentru jobul care ţi se potriveşte. Sau pentru recrutarea angajatului de care ai nevoie. E logic, simplu şi rapid să ai cele mai mari şanse să găseşti ce cauţi pe cel mai citit site de ştiri din România

Tot mai mulţi recrutori sunt nevoiţi să găsească variante alternative de recrutare, atunci când sunt în căutarea candidaţilor. O mare parte dintre oamenii potriviţi pentru poziţiile libere de pe piaţa muncii au deja un job şi nu sunt căutători activi pe platformele clasice de recrutare. Cu toate acestea, mulţi dintre ei vor să fie la curent cu cele mai noi oportunităţi de carieră şi beneficiile oferite de angajatori.

Luând în calcul nevoia recrutorilor de a găsi talente prin metode alternative, Adevărul lansează secţiunea de Cariere, locul unde cei mai talentaţi candidaţi din România şi companiile angajatoare îşi dau întâlnire. Cu 25 de milioane de vizite şi aproape 7 milioane de vizitatori unici lunar, punem la dispoziţia companiilor un instrument modern prin care îşi pot promova locurile de muncă şi brandul de angajator. Întregul proces de recrutare se desfăşoară pe platforma Adevărul, companiile având la dispoziţie toate câmpurile necesare pentru introducerea unui anunţ, iar candidaţii reuşind să aplice cu doar câteva click-uri, prin introducerea unor informaţii necesare selecţiei.

image

Secţiunea Cariere a fost dezvoltată în parteneriat cu SmartDreamers, reţeaua de recruitment marketing care îmbină în mod inovativ tehnologia şi recrutarea pe piaţa muncii din România, din anul 2014. Fiind site-ul nr. 1 de ştiri din România, Adevărul devine, pe lângă cel mai popular portal de informaţii, locul în care recrutorii vor găsi aplicări calitative pentru poziţiile vacante.

Un studiu realizat anul trecut subliniază faptul că cel mai important criteriu pentru un candidat atunci când acesta caută un job este existenţa unui proces de aplicare scurt şi simplu. Prin acest instrument de recrutare, oferim posibilitatea aplicării chiar şi de pe smartphone, prin completarea rapidă a unor câmpuri de informaţii necesare selecţiei. De cealaltă parte, recrutorul poate adăuga o poziţie vacantă într-un timp scurt, urmând ca fiecare aplicaţie să îi fie transmisă, mai apoi, pe adresa de email.

Postarea unui job pe Adevărul se poate face atât de pe secţiunea de Cariere, cât şi din contul creat pe SmartDreamers. Printre avantajele pentru companii se numără expunerea mare, în faţa a milioane de vizitatori lunar. Joburile vor fi promovate în zone cheie ale site-ului nostru, astfel că brandul de angajator va fi dezvoltat în paralel cu atragerea candidaţilor. Pentru candidaţi, locul în care citesc cele mai noi ştiri devine, de astăzi, noua oportunitate de a-şi dezvolta cariera.

Vezi care sunt primele companii prezente pe Adevărul.ro AICI şi fă primul pas pentru promovarea joburilor tale în cea mai mare reţea de recrutare din ţară. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite