Extremiştii unguri au fost condamnaţi

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi „terorişti” secui, nu români, Szőcs Zoltán şi Beke István, au fost condamnaţi la 10 luni şi 8 zile respectiv 11 luni şi 6 zile de închisoare cu executare pentru faptele necomise (sic!) în data de 1 decembrie 2015.

Nu au fost condamnaţi pentru acte de terorism, ci pentru deţinere de materiale pirotehnice fără drept. De asta s-au transformat peste noapte din „terorişti” în „extremişti”, conform publicaţiilor româneşti care se respectă.

Pedepsele lor coincid cu numărul de zile pe care cei doi le-au petrecut în arest la domiciliu, ergo nu vor petrece nicio zi în vreun penitenciar, pentru că şi-au executat deja pedepsele. Acest lucru ar putea fi o simplă coincidenţă. Ar putea fi...

S-a mai consumat un episod datorită caruia relaţiile maghiaro-române în Ardeal vor avea de suferit. Opinia publică nu va uita prea curând de teroriştii unguri, „condamnaţi” deci vinovaţi! Mulţumim autorităţilor române că au transformat organizaţia HVIM din anonimi în martiri. Şi nu în ultimul rând, mulţumim SRI!

Aşteptăm surprize similare şi în 2018, de centenarul Marii Uniri.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite