Doru Iuga, în presa tabloidă: dependent de jocurile de noroc şi homosexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul OTV Doru Iuga a fost în ultimii ani implicat în mai multe scandaluri de presă. Numele lui Iuga a fost mediatizat în presa mondenă fie că a fost vorba de scandaluri sexuale, ori de implicare în presupusa şantajare a unor produse comerciale.

În august 2008, celebrut travestit Naomi, pe numele adevărat, Florin Moldovan îl acuza pe Doru Iuga în periaoda în care era simplu prezentator la OTV, de o presupusă relaţia amoroasă cu solistul Fuego. Atunci, Iuga a declarat că travestitul a fost pus să-l denigreze.

EXCLUSIV Dan Diaconescu implicat într-un imens scandal politic. Se lasă cu destituiri!

În 2010, când Iuga era producător general al televiziunii lui Dan Diaconescu a fost implicat într-un alt scandal. De această dată el a fost chemat la DNA într-un caz de şantaj legat de berea Redd's produsă de Ursus. Procurorii îl acuzau de implicare într-un şantaj de 25 de milioane de euro la adresa companiei Ursus. Iuga a fost anchetat în acest caz alături de şeful OTV, Dan Diaconescu. Vezi aici mai multe detalii.

Doru Iuga este cunoscut şi ca un împătimit al jocurilor de noroc. Ziarele şi site-urile mondene au relatat în mai multe rănduri cum Iuga ţi-a petrecute nopţie în cazinouri, jucând în special la ruletă. Potrivit publicaţiilor de scandal, Iuga s-ar fi împrumutat şi de bani de la cămătari pentru a continua aanumite jocuri de noroc.

Poliţiştii şi procurorii au efectuat astăzi dimineaţă 24 de  percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov la domiciliile mai multor oameni de afaceri români şi străini, printre care şi directorul postului OTV, Doru Iuga. Anchetatorii au în vizor o reţea de proxenetism si prostituţie în care sunt implicaţi bărbaţi şi minori. DETALII AICI!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite