Cu cine facem Centenarul?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii vor sărbători anul viitor Centenarul Marii Uniri. Un eveniment unic şi irepetabil. Şi sărbătoarea îi va prinde cu o gaşcă de penali,  incompetenţi, proşti, tupeişti, mincinoşi la conducerea României.

Dragnea, Iordache, Tudose, Tăriceanu, Ştefănescu, Vasilescu, Pop, Firea, Nicolicea, Bădălău, Nicolae, Dan, Toader, Mişa vor conduce România şi în 2018. Cu „echipa“ asta nu prea îţi vine să fii mândru că eşti român. Îţi taie cheful de sărbătoare, de bucurie, de viaţă. O adunătură sinistră. Susţinută de o armată de pupincurişti şi carierişti, votată de prostime. Să spunem lucrurilor pe nume, fără ipocrizii sociologice, savante, ce ţin de politically correct: prostimea i-a votat. Aşa încât, prostimea va sărbători Centenarul cu aceşti indivizi.

Putea să fie şi mai rău! Să facem Centenarul cu Ceauşescu. Ne-a ferit Dumnezeu! Am avut noroc de tinerii care au ieşit în stradă şi care s-au jertfit în decembrie ’89. Sacrificiul suprem al acelor tineri este călcat în picioare acum de numeroşi imbecili care susţin că era mai bine pe vremea lui Ceauşescu. Imbecilitatea va mai dăinui mulţi ani în România. Nu poate fi stârpită. Nostalgicii agresivi ar trebui identificaţi şi strânşi într-un lagăr ca să sărbătorească, ei între ei, dar şi cu mulţi tinerei, bătuţi în cap de „idealurile stângii“, nişte ipocriţi şi puturoşi, în fapt, care pretind de la stat să le dea ceva: o butelie, o facilitate, un voucher, o pomană. Educaţia lor este inutilă, să trăiască aşa, ca vitele, să sărbătorească la fel, ca vitele!

Centenarul Marii Unirii va fi sărbătorit după modelul „Cântarea României”. Un model unic. Nu există altă scăpare.

Este evident că gaşca lui Dragnea nu merită să se afle în fruntea României la Centenar. Adunătura asta de interese personale nu este în stare să modernizeze România. Nu numai că aceşti indivizi nu vor, dar nici nu înţeleg ce se întâmplă în ţară, în lume. Pentru că sunt limitaţi, adică proşti. Au dovedit asta într-un an de guvernare. Dar românii vor înghiţi umilinţa asta, sărbătoarea Centenarului cu mafioţii din PSD. Va fi o umilinţă de neuitat. Umilinţă centenară! De povestit nepoţilor. Dacă nu cumva nepoţii vor fi nişte analfabeţi funcţionali, cu minţile spălate de naţionalism-comunism, care vor aprecia „realizările“ acestor vremuri.

Centenarul Marii Unirii va fi sărbătorit după modelul „Cântarea României“. Un model unic. Nu există altă scăpare. Nu numai că majoritatea găştii lui Dragnea se trage (spiritual) din... „mantaua“ (mai corect, „chiloţii“) tribunului CV Tudor (vezi Ştefănescu, Vasilescu şi Nicolae), dar generaţii întregi de români au crescut în „acordurile“ festivalului „Cântarea României“. Îşi închipuie cineva că românii vor sărbători altfel decât retorica şi reflexele dobândite în anii de glorie ai ceauşismului? Uitaţi-vă câţi „gurişiti“ se pregătesc să răspundă la chemarea partidului conducător pentru a participa la „Cântarea Centenarului“!

Cu oamenii lui Dragnea, Centenarul va fi furat de nişte bandiţi, aşa cum România a fost jefuită sistematic de comunişti şi securişti, în ultimii 70 de ani.

Opinii

Mai multe de la Petre Barbu


Ultimele știri
Cele mai citite