Cel puţin 26 de morţi într-un accident de autocar produs în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 26 de persoane au murit şi alte 24 au fost rănite într-un accident rutier produs astăzi în apropiere de Grenoble (sud-estul Franţei), după ce autocarul la bordul căruia se aflau 51

Cel puţin 26 de persoane au murit şi alte 24 au fost rănite într-un accident rutier produs astăzi în apropiere de Grenoble (sud-estul Franţei), după ce autocarul la bordul căruia se aflau 51 de pelerini polonezi s-a răsturnat în albia unui pârâu, anunţă AFP.

"Conform informaţiilor pe care le deţinem, este vorba de o excursie a pelerinilor din Szczecin şi Stangard Szczecinski. Ei au plecat din Polonia la 10 iulie şi acum se întorceau" de la sanctuarul din Notre Dame de la Salette (Alpi), a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului polonez de Externe, Robert Szaniawski.

Autocarul cobora pe o şosea în pantă abruptă, care face legătura între Grenoble şi Gap, în Alpii francezi, în momentul în care au apărut probleme la sistemul de frânare, potrivit pompierilor şi jandarmilor francezi. La bordul autocarului se aflau 51 de persoane, dintre care 49 de pasageri şi doi şoferi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite