Cel mai mare târg de carieră îşi deschide porţile. Mii de locuri de muncă pentru absolvenţi, disponibile la nivel naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de locuri de muncă vor fi puse la bătaie la târgul Angajatori de Top, care îşi deschide porţile în această toamnă. Evenimentul de carieră se va desfăşura în perioada 16 - 17 octombrie la Timişoara şi în perioada 23-24 octombrie la Bucureşti, în timp ce în perioada 2-9 octombrie va avea loc ediţia virtuală a târgului.

„Evenimentul Angajatori de TOP este un proiect important în zona de carieră, fiind cel mai mare târg de joburi din România. 88% dintre specialiştii HR din marile companii care au participat de-a lungul timpului ca expozanţi, recomandă Angajatori de TOP pentru îndeplinirea planurilor de recrutare ale companiei lor. În această toamnă am observat o creştere a interesului de participare din partea angajatorilor, astfel că, până în acest moment avem rezervate peste 70% dintre standurile disponibile în Bucureşti şi Timişora”, a declarat Cristina Carataş, manager de proiect la Angajatori de TOP Bucureşti.

Potrivit unui comunicat de presă, în urma analizei CV-urilor celor care au participat la ediţiile anterioare Angajatori de TOP a reieşit că profilul vizitatorilor este unul divers, candidaţii prezenţi având cunoştiinţe în domenii de activitate variate, de la IT, inginerie, până la financiar-bancar, marketing, administrativ, HR, juridic.

20% din candidaţi, la început de drum

Concret, 20% dn cei prezenţi se încadrau în categoria entry-level, cu mai puţin 1 an experienţă, 31% erau candidaţi middle-level, între 1-5 ani, iar 33% ocupau poziţii senior-level, cu peste 5 ani experienţă.

„Interacţiunea cu angajatorii, diversitatea poziţiilor deschise, prestigiul companiilor participante, numărul mare de angajatori reuniţi în cele două zile ale evenimentului sunt câteva dintre motivele menţionate de candidaţii prezenţi la ediţiile precedente Angajatori de Top”, se mai arată în comunicat.

Companiile confirmate până în acest moment reprezintă domenii diverse de activitate, printre care amintim: IT, Telecom, Consultanţă, Financiar-Bancar, Asigurări, Servicii, Recrutare, BPO, Automotive, Inginerie, Retail, FMCG, Turism, Transport, Logistică,  etc. Câteva dintre companiile participante sunt: Microsoft, Oracle, IBM, Accenture, Dell, HP, RapidSolution Software, Misys, UTI Group, Atos IT, BCR, Allianz Worldwide Partners, Deutsche Bank Technology Centre, NN Asigurari de viata, Raiffeissen Bank,  CGS Romania, ADP Romania, Telekom, Ericsson Telecommunications Romania, Vodafone Shared Services Romania, Alcatel-Lucent, Genpact, TELUS International Europe, Grup Renault Romania, Continental, Yazaki Component Technology, Kaufland Romania etc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite