Articol publicitar

Câştigă o tabletă Samsung Galaxy pe PariuriX.com!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comunitatea pariorilor din România îţi oferă şansa de a te afirma ca pariori, în cadrul unui concurs inedit, care premiază cel mai bun parior odată la 7 zile, pe tot parcursul lunii Noiembrie. Află dacă ai dreptul de a participa şi ce ai de făcut pentru a putea fi eligibil pentru câştigarea uneia dintre cele 4 tablete Samsung Galaxy puse la bătaie în această lună!

Ai împlinit vârsta de 18 ani şi ai domiciliul în România? Publică cel puţin 5 ponturi în fiecare săptămână de concurs şi dacă ai cel mai pozitiv bilanţ după fiecare 7 zile poţi pune mână pe o tabletă performantă Samsung Galaxy Tab E T560. Dispozitivul are un display de 9,6 inch şi un design special conceput pentru o cât mai bună manevrabilitate; având un procesor Quad Core de 1.3GHz şi 1.5GB de memorie RAM, tableta poate rula fără probleme majoritatea aplicaţiilor moderne. Memoria internă de 8GB poate fi completată cu ajutorul unui card micro SD de până la 128GB, lucru care îţi va permite să stochezi filme şi tot ce poţi avea nevoie. Ai pariat vreodată de pe tabletă? Ei bine, nu ştii ce pierzi!

În numai câteva minute te poţi înscrie la concurs, urmând aceşti paşi simpli:

1. Deschide-ţi cont pe site-ul celei mai mari şi mai active comunităţi de pariori de la noi din ţară, PariuriX.com, dacă nu eşti deja înregistrat, caz în care poţi folosi contul existent. Pentru a-ţi activa contul va trebui să publici un mesaj sau un comentariu.

2. Creează-ţi o rubrică proprie în secţiunea „Jurnale pariori” şi cu un subiect de forma: „Jurnal pariuri sportive Nume de Utilizator”.

3. Confirmă participarea ta în concurs postând în pagina de regulament intenţia de participare, ataşând totodată link-ul către jurnalul pe care tocmai l-ai deschis.

Iată ce ai de făcut pentru a putea pune mâna pe una dintre cele 4 tablete Samsung Galaxy:

image
  • Publică câte un pont care să aibă o cotă cuprinsă între 1.50 şi 2.50 în cel puţin 5 dintre cele 7 zile ale fiecărui mini-concurs;
  • Asigură-te că postezi predicţiile cu cel puţin 6 ore înainte de începerea lor şi evită pronosticurile care presupun returnare parţială sau totală de miză;
  • Ataşează o captură de ecran în care să se vadă cota fiecărui pronostic de pe unul dintre site-urile caselor de pariuri sportive online care sponsorizează întrecerea;
  • Calculează şi postează în pagina de concurs de pe forum-ul PariuriX.com bilanţul ponturilor oferite la finele fiecărui ciclu de concurs, folosind modelul indicat în regulament.

Scorurile fiecărui concurent se resetează odată la 7 zile, iar dacă tu reuşeşti să ai cele mai bune rezultate la finele oricărei săptămâni, vei intra automat în posesia unei tablete Samsung Galaxy Tab E T560.

Acestea sunt agenţiile de pariuri online care sponsorizează concursul „Jurnalul Săptămânii”:

La agenţia Unibet găseşti numeroase sporturi, campionate şi opţiuni de pariuri inedite, dar şi peste 30.000 de transmisiuni live video anual, pe care le poţi accesa complet gratuit dacă ai sold pozitiv.

Operatorul Betfair îţi propune posibilitatea de a tranzacţiona pe cea mai populară platformă de Betting Exchange din lume, dar şi o secţiune de pariuri în cotă fixă, unde vei găsi numeroase facilităţi interesante.

image

Casa de pariuri sportive Betano îţi propune zilnic o serie de partide din fotbal, tenis, baschet şi volei cu cote foarte mari, la care operatorul îşi opreşte un comision de aproximativ 0%.

atea de a tranzacţiona pe cea mai populară platformă de Betting Exchange din lume, dar şi o secţiune de pariuri în cotă fixă, unde vei găsi numeroase facilităţi interesante.

Agenţia Netbet iese în evidenţă printr-o ofertă extrem de bogată de pariuri live, care este foarte bine completată de funcţia de cash out variabil, care îţi permite să închizi pariurile în totalitate sau pe partea de miză dorită.

Casa de pariuri online Sportingbet le oferă utilizatorilor zilnic şansa de a revendica o ofertă şi totodată îi ajută pe pariorii care încheie săptămâna cu bilanţ negativ să-şi recupereze o parte din pierderi.

ÎNSCRIE-TE LA CONCURSUL „JURNALUL SĂPTĂMÂNII” ŞI ÎNTRECE-TE CU CEILALŢI PARIORI PENTRU A PUTEA CÂŞTIGA O TABLETA SAMSUNG GALAXY!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite