Cadouri - de la butonul de panică la sărutul de nepoţel - Revista presei interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moşii vor veni şi la anul cu zeci de cadouri
Moşii vor veni şi la anul cu zeci de cadouri

Presa internă de astăzi scrie despre diversitatea cadourilor de Crăciun, promoţiile la apartamentele noi în perioada sărbătorilor de iarnă sau concertul susţinut de trupa Iris la TNB. Printre alte subiecte, pe Valea Prahovei pârtiile sunt pline, iar fotbaliştii au interzis la schi, patinaj, săniuş şi sarmale.

Cadouri - de la butonul de panică la sărutul de nepoţel. De Sărbători, puteţi alege ceva simbolic, o carte, un tort ori daruri costisitoare, cum ar fi o plimbare cu elicopterul. Fiecare după buget. Cu o singură condiţie: dăruiţi cu cap! Fie că sunt simple atenţii, fie că trebuie să vă căutaţi mai adânc de bani în buzunar, cadourile de Sărbători sunt nelipsite. Chiar şi în an de criză, scrie Evenimentul Zilei. De la târgurile de cadouri, până la agenţiile de turism sau ofertele de pe internet, variantele de surprize sunt diverse, trebuie numai să le căutaţi.

Promoţii de sărbători la apartamentele noi. Dezvoltatorii imobiliari se întrec în discounturi generoase la sfârşit de an. Fantezia dezvoltatorilor este pusă la încercare; aceştia se întrec în oferte care mai de care mai originale. Dezvoltatorii care încă mai au resurse financiare ca urmare a crizei economice oferă la finele acestui an discounturi importante. Ansamblul rezidenţial Incity promite cumpărătorilor finanţare garantată pentru mobilarea apartamentului, anunţă Cotidianul.

Concert Iris, la TNB. După primul spectacol susţinut săptămâna trecută, în această seară, de la ora 19:00, fanii grupului Iris asistă la al doilea şi ultimul concert extraordinar de Crăciun din acest an. În această toamnă, cel mai iubit grup rock din România a marcat revenirea lui Cristi Minculescu printr-un emoţionant concert la Polivalentă, în faţa unui număr record de spectatori. "Cine mă strigă în noapte", "Trenul fără naş", "Pe ape", "Strada ta", "Tot zbor", "Somn bizar", "Baby", "De vei pleca", "Să nu crezi nimic" sau "Ultimul mic dejun al lui Bon" sunt doar câteva dintre marile hit-uri înregistrate de grup. În concertul de astăzi, Iris prezintă un spectacol deosebit, cu totul altfel decât cele de până acum, potrivit Jurnalul Naţional.

Pe Valea Prahovei pârtiile sunt pline. Vacanţa de iarnă în staţiunile montane din România se anunţă şi anul acesta aglomerată, mai ales pentru iubitorii de schii, săniuş, snowboard şi patinaj, deşi numărul turiştilor a scăzut cu 10% faţă de anul trecut. Hotelierii şi patronii de pensiuni de pe Valea Prahovei au motive să fie mai mulţumiţi decât în restul anului, pentru că aici se vor concentra cei mai mulţi turişti din sudul şi centrul ţării, notează Gândul.

Fotbaliştii au interzis la schi, patinaj, săniuş şi sarmale. Fotbaliştii din Liga I au plecat în vacanţă, dar nu au scăpat de rigorile vieţii sportive. Sub ameninţarea unor amenzi de mii de euro, ei nu au voie să schieze, să patineze sau să joace fotbal pe zăpadă. De mâncare în abundenţă nici nu poate fi vorba. Sarmalele, cârnaţii şi celelalte produse specifice sărbătorilor de iarna pot fi doar gustate, fiecare kilogram în plus costându-i cât un sejur la munte în perioada Sărbătorilor, potrivit Gardianul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite