Am rămas eu singurul insensibil de pe lumea asta?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am primit mesajul acesta şi am dat să-l şterg, crezând că e obişnuita păcăleală nigeriană, la început. Dar apoi m-a străfulgerat un gând. Am deschis şi era chiar real!

Mai e şi altcineva care consideră asta o aiureală şi un moft al cuiva care nu mai are altceva de făcut? Sau sunt eu singurul insensibil de pe lumea asta, care nu a ajuns încă la nivelul spiritual al celor care scot cardul de credit şi fac plata asta cu gândul că au făcut un lucru bun?

Şi o întrebare dificilă: E un lucru bun sau rău, moral sau imoral să faci o binefacere fără niciun efect cu banii cu care ai fi putut face una care chiar să conteze pe undeva? Sau asta nu e treaba altuia, fiecare face ce vrea cu banii lui şi nu ai dreptul să-l judeci?

O să încep şi eu o campanie de strângere de donaţii de la cetăţeni pentru construirea de autostrăzi în România. Apoi una pentru repararea căilor ferate, una pentru finalizarea reactoarelor nucleare de la Cernavodă, alta pentru spitalele regionale şi încă una pentru cumpărarea de pistoale noi şi de veste de protecţie pentru poliţişti. Să vă pregătiţi cardurile...

Loading...

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite