Şoferul Adrian Filote, pus la punct de Monica - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul Adrian Filote, pus la punct de Monica - Revista presei mondene
Şoferul Adrian Filote, pus la punct de Monica - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre şoferul Monicăi Columbeanu, concertul susţinut de Black Eyed Peas sau noua voce de la DJ Project. Printre alte subiecte, Iulia Albu şi-a operat degetul cu laser, iar Elizabeth Taylor va suferi o operaţie pe cord deschis.


Şoferul Adrian Filote, pus la punct de Monica.

Adrian Filote, noul şofer al Monicăi Columbeanu, nu a intrat până acum în graţiile acesteia. Întrebată, ieri dimineaţă, de unul dintre ascultătorii PRO FM dacă este mulţumită de actualul angajat, Monica a mărturisit că "nu prea", pentru că "un şofer ar trebui să conducă din mai multe puncte de vedere", notează Click.

Black Eyed Peas, concert privat în avion. Doar păsările şi Black Eyed Peas cântă în zbor. Trupa americană va susţine, în premieră, un concert într-un avion Boeing, care va decola vineri din oraşul australian Melbourne, relatează Click. Spectacolul, care va avea un caracter privat, este programat pe durata a trei ore de zbor de la Melbourne la Perth, în cadrul turneului australian al trupei.

Giulia, noua voce de la DJ Project. După plecarea Elenei din DJ Project, toată lumea credea că noua voce a trupei va fi Claudia Pavel, cunoscută până de curând cu numele de Cream. Aceasta, însă a ţinut să precizeze că-i va ajuta pe băieţi numai până când vor găsi pe altcineva, fiindcă ea nu este dispusă să renunţe la cariera ei solo, scrie Libertatea.

Iulia Albu şi-a operat degetul cu laser. La nicio săptămână de când a născut, Iulia Albu s-a întors la medic pentru a-şi rezolva o problemă mai veche de sănătate. Soţia designerului Mihai Albu se simte minunat de când a devenit mamă, dar este şi copleştită de griji. De teamă să nu îi transmită vreun microb fetiţei ei, Mikaela, în vârstă de doar şase zile, Iulia s-a prezentat imediat la medic atunci când a observat că o rană mai veche pe care o avea la deget i-a reapărut, devenind dureroasă, potrivit Cancan.

Elizabeth Taylor va suferi o operaţie pe cord deschis. Elizabeth Taylor este bolnavă de mai multă vreme, dar a încercat să ţină totul departe de ochii presei. Actriţă are probleme cu inima, iar doctorii i-au spus că ultima ei şansă este o operaţie pe cord. De data aceasta, diva a vrut ca toţi fanii ei să ştie ce i se întâmplă şi le-a adresat  un mesaj pe Twitter, marţi după-amiaza, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite