Sinceritate de campanie: "Fur mai puţin ca alţii!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Rădună vrea să câştige voturile oamenilor cu un mesaj aparte
Gabriel Rădună vrea să câştige voturile oamenilor cu un mesaj aparte

Unii candidaţi dau dovadă de creativitate atunci când vine vorba despre propriul slogan electoral. "Fur mai puţin ca ei!", este mesajul cu care Gabriel Rădună speră să convingă electoratul. Acesta candidează la Camera Deputaţilor din partea Partidului Ecologist Român, într-un colegiu dn judeţul Iaşi.

"Cine bagă un leu într-o campanie electorală, dacă va ajunge în funcţia râvnită, va dori înapoi de zece ori mai mult. Toţi candidaţii se prezintă oameni cinstiţi, dar realitatea este cu totul alta.  Dacă aş spune că nu fur, nu aş fi crezut. Dacă aş spune că fur, aş trece drept un candidat neserios. De aceea, vă spun doar atât: Fur mai puţin ca ei!", a transimis, apăsat, Gabriel Rădună.

“PSD a fost la guvernare şi a furat. PNL a făcut la fel. A venit guvernarea PDL. Au furat la fel ca cei dinaintea lor, numai că, fiind criză, furtul a fost mai vizibil. USL nu e mai prejos în tâlhărie. Din păcate, în ciuda haiduciei practicate, guvernările de până acum nu au lăsat nimic bun în urmă", a explicat Rădună motivele pentru care a ales respectivul slogan.

Gabriel Rădună este constructor şi s-a făcut remarcat în cursul acestui an prin desele proteste în faţa sediului Primăriei Iaşi, fiind nemulţumit de faptul că nu i se retrocedează o suprafaţă de teren, deşi are o hotărâre judecătorească definitivă.

“Zisu şi făcut”

gabriel raduna

Candidaţi cu inspiraţie se remarcă şi în rândurile USL. Ionuţ Elie Zisu, candidat pentru Senat în colegiul 4 Argeş, şi-a ales sloganul de campanile profitând de sonoritatea numelui său. “Zisu şi făcut!”, le transimite canidatul USL piteştenilor, sperând, totodată, să obţină şi votul lor.

Dumitru Blaga vrea să ne cunoaştem

Dumitru Blaga, candidatul ARD într-un colegiu din judeţul Sălaj, pentru un loc în Senatul României, încearcă, în aceste zile de campanie, să se apropie cât mai mult de semenii săi. Mesajul pe care-l transmite candidatul alegătorilor este, de fapt, o invitaţie. „Sunt Dumitru Blaga. Hai să ne cunoaştem”, scrie, cu litere mari, pe afişele de campanie ale candidatului ARD.  Chiar dacă nu precizează unde şi când va avea loc întâlnirea, Dumitru Blaga ar fi, probabil, încântat ca oamenii să-l recunoască pe buletinele de vot la alegerile din 9 decembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite