Viorica Dăncilă, iritată de întrebările jurnaliştilor: „Aveţi un fix legat de acest lucru!“. A fost „extrasă“ de consiliera sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă s-a răstit la jurnaliştii aflaţi pe holul Parlamentului, după ce a fost întrebată despre numărul de kilometri de autostradă care se vor face în 2019. „Aveţi un fix legat de treaba asta”, a replicat premierul, aceasta fiind apoi „salvată” din grupul de jurnalişti de către consiliera sa, Anca Alexandrescu.

Întrebată apoi dacă îşi va da demisia în cazul în care angajamentul nu va fi îndeplinit, Dăncilă a răspuns: „De ce să-mi dau eu demisia?! Coordonez eu?!”.

„În primul rând trebuie să vedem dacă sunt cauze obiective care au dus la nerealizarea proiectului. (...) ştiţi foarte bine că au fost cauze obiective: nu s-a dat acord de mediu că au fost peşteri cu lilieci. S-au făcut toate eforturile şi întârzierea să o recuperăm. Trebuie să fac o discuţie cu miniştrii”, a mai spus Dăncilă.

„N-aţi făcut-o până acum?”, a replicat un jurnalist, moment în care Dăncilă a oftat, fiind extrasă din grupul de jurnalişti de către consiliera sa, Anca Alexandrescu.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri că nu va demisiona dacă guvernul nu va atinge în acest an ţinta de 180 km de autostradă daţi în folosinţă, obiectiv asumat de ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb. ”De ce să demisionez, coordonez eu?”, a răspuns Dăncilă la întrebările ziariştilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite