VIDEO Uimitoarele teorii ale deputatului Nicolae Bacalbaşa: agenturi străine, dezintegrarea României şi dreptate cu mitraliera în mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce declaraţiile parlamentarului Cătălin Rădulescu au scandalizat opinia publică, un alt deputat PSD face afirmaţii dure în faţa jurnaliştilor "Adevărul". Nicolae Bacalbaşa spune că ar fi tras şi el în opozanţii politici dacă ar fi avut o mitralieră la timpul potrivit.

Pe Nicolae Bacalbaşa îl ştiţi, chiar dacă numele lui s-ar putea să nu vă spună nimic. Au fost ani la rând în care, de câte ori se întâmpla un incident neobişnuit la Galaţi, pe ecranele televizoarelor apărea un medic cu mustaţă albă şi cu părul vâlvoi, care în loc să comunice starea celor răniţi, începea să spună bancuri pe seama lor.

Dacă nişte nemernici agresau sexual o bătrână de 80 de ani, medicul îşi începea comunicarea spunând: „doi violatorii au vrut să demonstreze că femeia rămâne femeie la orice vârstă“. Când doi fraţi se omorau în bătaie în timp ce tăiau o capră, Bacalbaşa se concentra asupra „procesului de belire a unei capre“. Acesta este Nicolae Bacalbaşa! Aţi văzut că îl ştiţi?

După cum o admite chiar el, aceste scene de stand-up comedy făcute pe holurile Spitalului de Urgenţă Galaţi i-au adus un oarecare capital de popularitate. L-a valorificat intrând în politică: între 2012 şi 2016 a fost preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, iar din decembrie anul trecut a devenit parlamentar, ales pe listele PSD.  

În Casa Poporului, Nicolae Bacalbaşa nu se mai ţine de glume, dar nici cu lucruri serioase n-am putea spune că se ocupă. De la înălţimea funcţiei de parlamentar, deputatul PSD adună informaţii din surse pe care refuză să le divulge şi construieşte, cu ajutorul lor, diverse teorii conspiraţioniste despre evenimentele majore din ultima perioadă. Le-am adunat pe toate în clipul video de mai jos.

Pentru utilizatorii care accesează site-ul pe mobil, clipul video este disponibil aici


P.S. Interviul cu Nicolae Bacalbaşa a fost realizat tot la Parlament, cu câteva ore înainte de cel cu deputatul Cătălin Rădulescu. Între ele nu există nicio legătură de cauzalitate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite