VIDEO Simpatizant îngenuncheat în faţa Vioricăi Dăncilă. Cum a reacţionat premierul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simpatizant îngenuncheat în faţa Vioricăi Dăncilă FOTO Gazeta de Nord Vest
Simpatizant îngenuncheat în faţa Vioricăi Dăncilă FOTO Gazeta de Nord Vest

Scene parcă surprinse dintr-un film de comedie, la Satu Mare. Aflată în vizită oficială, Viorica Dăncilă s-a trezit cu un simpatizat care a îngenuncheat în faţa ei, grăbit să-i sărute mâna.

Premierul Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită în Satu Mare, a avut parte de o surpriză când s-a apropiat să salute un bătrân: bărbatul s-a aşezat în genunchi, apoi i-a sărutat mâna. Luată prin surprindere, premierul s-a plecat în faţa bărbatului.

În timpul întrunirii, el i-a făcut premierului şi o declaraţie la microfon, spunând că se gândeşte seara la „netrebnicii care ne trag înapoi" şi apoi îşi imaginează că adoarme în acelaşi timp cu Viorica Dăncilă.

„Am vrut să vă aduc un buchet de flori şi soţia mea a spus nu, lasă, că şi aşa nu o să te lase să te aproprii de doamna prim-ministru. Doamna prim-ministru, nu v-am adus flori, dar florile pe care le-am adus sunt aici (n.r.: arătând spre inimă). Când dumneavoatsră sunteţi la televizor, soţia se uită cu coada ochiului că oare nu intru în ecran? (...) Adorm gândindu-mă la acei netrebnici, care ne trag înapoi. Şi mă gândesc la dumneavoastră, poate adormim în acelaşi timp, dumneavoastră ce mai faceţi, cum sunteţi cu sănătatea? Vă întreb retoric, că o să fiu onorat să-mi spuneţi între patru ochi", a spus bărbatul la microfon, în timpul întrunirii.

Dăncilă le-a promis oamenilor  de afaceri şi primarilor din Satu Mare că va adopta Codul Administrativ prin ordonanţă de urgenţă.

„Vreau să spun primarilor că voi adopta prin ordonanţă de urgenţă Codul administrativ. Este important să avem acest cod pentru a aduce ordinea în administraţie”, a spus ea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite