VIDEO Prima reacţie a lui Dacian Cioloş în scandalul iscat de declaraţiile Oanei Bogdan: Presa e de vină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a afirmat marţi, la Râmnicu Vâlcea, că „nu este în regulă” modul în care au fost interpretate declaraţiile Oanei Bogdan, care a pledat, într-un comentariu pe Facebook, pentru renunţarea la dreptul la proprietate. Cioloş susţine că Oana Bogdan e „un antreprenor de succes, care a valorificat proprietatea privată”.

„Asta arată că dumneavoastră aţi înţeles că mesajul a fost altul. Nu este în regulă modul în care a fost interpretată de unii, inclusiv în presă. Oana Bogdan este un antreprenor de succes, care a valorificat propietatea privata şi îşi pune problema modului în care resursele pe care le avem de gestionat ca societate le putem gestiona colectiv, în comun. Si responsabilitatea pe care o avem ca cetăţeni, dincolo de familie şi dincolo de cupluri, pentru a lucra în comun pentru binele societăţii”, a declarat Dacian Cioloş la Râmnicu Vâlcea.

De la minutul 2, Dacian Cioloş comentează spusele Oanei Bogdan VIDEO Asociaţia Ziariştilor de Investigaţii / Facebook

Oana Bogdan, membru în Consiliul Naţional al PLUS, a precizat într-un comentariu pe Facebook că „un pas important al omenirii va fi cel al renunţării la proprietate”, adăugând că „am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenţi ai vânătorilor şi culegătorilor, nu am avea proprietăţi şi am trăi în grupuri în loc de cupluri”.

Ieri, aceasta revenea asupra comentariului şi acuza că i s-au răstălmăcit şi „interpretat cu rea credinţă” cele spuse. Oana Bogdan a explicat că în comentariul său nu a fost „nicio clipă despre confiscarea sau deposedarea forţată de proprietate a oamenilor”, subliniind că şi ea a avut bunici care au suferit pe urma colectivizării.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite