VIDEO Daniel Funeriu, despre Cristian Preda: Un mediocru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a fost prezent marţi în studioul „Adevărul“, acolo unde a vorbit despre Legea Educaţiei, dar a făcut referire şi la colegul său de partid, europarlamentarul Cristian Preda.

UPDATE Preda: Boc trebuie să-l scoată la tablă pe Funeriu pentru „evaluare"

Democrat-liberalul Cristian Preda a declarat pentru „Adevărul" că premierul Emil Boc ar trebui să facă o evaluare a activităţii ministrului Daniel Funeriu care, în opinia sa, s-a dovedit incapabil să facă reformă în sistemul de învăţământ. El a adăugat că atunci când vorbeşte despre oameni mediocri, Funeriu se referă la el însuşi.

"Oamenii mediocri vorbesc despre alţii"

Întrebat ce părere are despre criticile aduse de către Cristian Preda, Funeriu a precizat că că preferă să nu comenteze afirmaţiile altor persoane „Cred că domul Preda a văzut un document de lucru pe un site şi din lipsă de subiecte a decis să-l comenteze. Nu era un document oficial al Ministerului. Nu vorbea despre legea propriu-zisă, nu am de făcut comentarii despre cineva care face comentarii despre un document de lucru. Nu cred că există persoană în PDL care să nu fi fost criticată de domnul Preda. Oamenii inteligenţi vorbesc despre concepte, oamenii medii vorbesc despre fapte, oamenii mediocri vorbesc despre alţii", a spus Daniel Funeriu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite