VIDEO Codrin Ştefănescu, dat afară din platoul emisiunii „Actualitatea românească”, de la B1 TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a fost invitat, luni seară, să părăsească platoul emisiunii „Actualitatea românească” de la B1 TV, moderată de Sorina Matei, după reprezentantul social-democraţilor în repetate rânduri i-a întrerupt pe ceilalţi invitaţi, a criticat modul de desfăşurare a emisiunii şi subiectele discutate.

În timpul unei discuţii în care se vorbea despre cui a aparţinut decizia ca armata să tragă în români în acele zile, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu a avut un ton şi argumente care la un moment dat au enervat-o pe jurnalista Andreea Pora, care a afirmat că se gândeşte să părăsească emisiunea, date fiind condiţiile.

„Eu vreau să spun foarte clar, dacă nu se încetează cu răgetele, eu am şi altceva de făcut”, a spus jurnalista invitată în emisiunea de la B1 TV.

Moderatoarea Sorina Matei a intervenit şi l-a avertizat pe Ştefănescu că, dacă nu încetează, va fi nevoit să părăsească studioul. Reprezentantul social-democraţilor şi-a menţinut tonul, a întrerupt constant interlocutorii săi şi le-a criticat părerile.

Totodată, Ştefănescu a fost nemulţumit de cursul conversaţiei în momentul în care Andreea Pora a adus în discuţie şi alegerile din 16 noiembrie.

Anterior, social-democratul a afirmat despre Andreea Pora că este „acră în permanenţă”.

Moderatoarea l-a rugat pe Codrin Ştefănescu să iasă din platou după ce Andreea Pora a părut pregătită să părăsească emisiunea. Chiar înainte de pauza publicitară, Ştefănescu s-a conformat ultimele sale cuvinte înainte de plecarea din studio fiind:„Stimaţi români, asta e emisiunea de la B1”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite