Echipa lui Victor Ponta precizează că premierul nu a cinat la Săvârşin cu Regele Mihai, ci cu familia princiară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul Victor Ponta a fost invitat de Regele Mihai la castelul regal de la Săvârşin pentru a lua masa împreună, potrivit declaraţiei făcute de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Paladă, unui post de televiziune. Ulterior, informaţia a fost corectată de cei care se ocupă de contul de Facebook al premierului, care au explicat că Majestatea Sa nu a participat la cina de Crăciun, ci principesa Margareta şi principele Radu.

UPDATE: Potrivit echipei care se ocupă de contul oficial de Facebook al lui Victor Ponta, la masa de vineri nu a participat Regele Mihai, aşa cum fusese postat anterior, alături de o poză veche cu Majestatea sa, Casa regală fiind reprezentată de principesa Margareta şi principele Radu.

Mesajul postat de echipa sa:

„Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regală în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarnă.

Fotografia postată anterior nu s-a realizat cu această ocazie, ci cu ocazia prânzului oficial dat cu ocazia aniversării Regelui Mihai, fiind postată din greşeală de echipa online. 

La masa de astăzi (vineri- n.r.), MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regală fiind reprezentată de către Principesa Margareta şi principele Radu.

   

Echipa VP.”

De asemenea, au fost publicate pe contul acestuia de Facebook şi două poze în care apare familia premierului Ponta, alături de reprezentanţii Casei Regale. Iată una dintre ele:

image

FOTOGRAFII: Facebook Victor Ponta

Iată poza postată iniţial, retrasă de pe contul de Facebook al lui Victor Ponta:

image

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Paladă, a declarat în cadrul unei emisiuni de la România TV că prezenţa liderului de la Palatul Victoria este un „gest de reverenţă în faţa unei asemenea personalităţi (n.r. – a regelui Mihai)”.

„Este un lucru foarte frumos ce se întâmplă în momentul de faţă. Este o însănătoşire a societăţii româneşti (...), un semn de normalitate la adresa uneia dintre cele mai importante personalităţi din România, un reper al României”, a punctat reprezentantul guvernamental subliniind normalitatea unei asemenea relaţii instituţionale.

Prim-ministrul Ponta a fost invitat în locul unde reprezentanţii familiei regale petrec Sărbătorile de Iarnă. Potrivit lui Mirel Paladă, liderul de la palatul Victoria l-a invitat în urmă cu câteva săptămâni pe regele Mihai la parada organizată în Bucureşti, cu ocazia zilei de naţionale de 1 decembrie, dar, din cauza vârstei, monarhul nu a putut asista. 

Citeşte şi:

Daruri de la Regele Mihai I: familia regală a oferit sute de pachete oamenilor nevoiaşi din Săvârşin

Regele Mihai I şi familia acestuia le-au făcut un Crăciun mai fericit familiilor dintr-un sat din Arad. Familia regală a fost în vizită la Săvârşin şi a luat cu ea 300 de pachete pentru cei nevoiaşi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite