Victor Ponta, despre Toni Greblă: Aşa am aflat şi eu ce om periculos este!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Mediafax
Victor Ponta FOTO Mediafax

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, la Braşov, că una dintre acuzaţiile formulate de DNA la adresa fostului judecător CCR Toni Greblă l-a făcut să înţeleagă „ce om periculos este“.

Întrebat de gandul.info, dacă din acuzaţia DNA-ului potrivit căreia în cursul anului trecut, din postura de judecător CCR, Toni Greblă a organizat un grup infracţional pentru eludarea embargoului impus de Rusia importurilor de produse agro-alimentare din Uniunea Europeană se poate înţelege şi că instituţia condusă de Laura Codruţa Kovesi este o apărătoare a intereselor şi poziţiei Moscovei, premierul Ponta a replicat:„Ştiţi bine că niciodată nu comentez asemenea lucruri ce ţin de sfera justiţie, tot ce vă pot spune este că aşa am aflat şi eu ce om periculos este domnul Greblă!“.

Toni Greblă, fostul judecător al Curţii Constituţionale a României (CCR), va fi cercetat în libertate după ce magistraţii Curţii Supreme au respins propunerea procurorilor anticorupţie de arestare la domiciliu a acestuia. Greblă ar fi continuat activitatea infracţională şi după ce procurorii au declanşat urmărirea penală împotriva sa. Asta i-a adus o pereche de cătuşe. Denunţător: „Toni Greblă se văita tot timpul că este într-o jenă financiară”.

Citeşte şi:

STENOGRAME Ameninţările mafiote ale judecătorului CCR Toni Greblă: „O să am grijă să fii terminat. Nu este o ameninţare, este doar un avertisment”

Toni Greblă - cerere arestare. DNA cere aviz pentru arestarea preventivă a judecătorului Curţii Constituţionale

Toni Greblă, cercetat pentru trafic de influenţă, la ieşirea din sediul DNA: „Voi lua o decizie în ce priveşte activitatea mea la CCR!”

Ciracii lui Toni Greblă. Şeful masonilor, oamenii lui Hrebenciuc şi afacerişti conectaţi cu ruşii

 

Robert Cazanciuc, despre Toni Greblă: „Nu este o situaţie plăcută pentru nimeni ca un judecător de la Curtea Constituţională să fie sub anchetă“

 

Zegrean: Greblă mi-a spus că este adevărată povestea cu rochiile, cu capsatoarele şi capsele

 

Deputaţii Iulian Iancu şi Lucian Şova, agăţaţi de DNA după ce au tras sforile pentru transportul PSD-iştilor băcăuani la lansarea candidaţilor USL de pe Arena Naţională

 

Cum făcea judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă şpăgi şi afaceri ilegale cu Rusia

 

Toni Greblă, la DNA pentru şpăgi, inclusiv în rochii de damă. Judecătorul CCR a făcut afaceri ilegale cu Rusia

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite