Victor Ponta a demisionat. Calimente (PNL): Dacă poporul nu ne vrea pe noi, să îi voteze pe bulgari. Gorghiu: Calimente să candideze în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta a demisionat. Deputatul PNL, MIhăiţă Calimente. FOTO ARhivă Adevărul
Victor Ponta a demisionat. Deputatul PNL, MIhăiţă Calimente. FOTO ARhivă Adevărul

Victor Ponta a demisionat. Deputatul PNL Mihăiţă Calimente a declarat miercuri, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că dacă oamenii nu îi vor pe politicienii români, atunci n-au decât să îi voteze pe bulgari. Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a reacţionat prompt după afirmaţia lui Calimente şi precizat că după asemenea vorbe deputatul PNL ar fi mai bine să candideze în Bulgaria, nu în România.

Liberalul MIhăiţă Calimente , secretar al Comisiei parlamentare de Control a SIE, a avut miercuri dimineaţă o afirmaţie total neinspirată referitoare la ceea ce vor cetăţenii români care au ieşit în stradă marţi seară. Întrebat în cadrul unei emisiuni a România TV dacă liberalii vor fi acceptaţi la guvernare, în condiţiile în care oamenii cer plecarea întregii clase politice, deputatul PNL a răspuns: „Dacă poporul nu ne vrea pe noi, să îi voteze pe bulgari”.

Pentru a detensiona situaţia, Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a declarat, în cursul conferinţei de presă susţinută miercuri după-amiază că MIhăiţă Calimente a fost mustrat verbal pentru cele spuse, iar o posibilă sancţionare ar putea fi discutată luni. 

Victor Ponta a demisionat. Gorghiu: În privat, discuţia cu domnul Calimente va fi în alţi termeni

„Am închis un telefon chiar înainte să intru în conferinţa de prresă şi vreau să-mi cer scuze pentru declaraţia total neinspirată a lui MIhăiţă Calimente. În privat, discuţia cu domnul Calimente va fi în alţi termeni. Vor veni şi scuzele sale“, a spus Gorghiu. 

De asemenea, întrebată dacă deputatul PNL va mai candida pentru un nou mandat în 2016, copreşedintele liberal a avut un răspuns scurt: „La următoarele alegeri, Calimente să candideze în Bulgaria“, a precizat Gorghiu.

Citeşte şi: 

Demisia premierului Victor Ponta a făcut înconjurul lumii 

Principalele agenţii de presă străine şi publicaţii din întreaga lume anunţă miercuri demisia premierului Victor Ponta şi a Guvernului României, după ample proteste de stradă, în urma incendiului care a avut loc vineri într-un club din Bucureşti, soldat cu peste 30 de morţi. 

Victoria împotriva lui Victor. Primul pas 

În sfârşit! Premierul plagiator şi învinuit de fals în înscrisuri, spălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală s-a cărat. Îmi este şi silă să înşir din nou atributele ce îl caracterizează pe acest impostor ce a guvernat România cu o iresponsabilitate stupefiantă. Păcat că acest lucru a fost făcut abia după ce au murit atâţia oameni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite