Victor Ponta: Ieşirea de vineri a lui Antonescu a fost cel puţin năucitoare, pierde în sondaje atacând USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu şi Victor Ponta. FOTO: gov.ro
Crin Antonescu şi Victor Ponta. FOTO: gov.ro

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a vorbit duminică seară în cadrul unei emisiuni TV despre actualele tensiuni din cadrul Uniunii Social-Liberale, declaraţiile din ultimele zile ale lui Crin Antonescu, precum şi despre deciziile sale politice.

Liderul de la Palatul Victoria consideră că ieşirea publică de vineri a lui Crin Antonescu, a fost "năucitoare", nimeni neînţelegând nimic, şi apreciază ca este interesant faptul că preşedintele PNL "a devenit peste noapte apărătorul DNA", susţinând că acesta îşi diminuează şansele pentru prezidenţiale prin atacarea celor din conducerea executivului şi USL

"Între mine şi Antonescu nu este nicio tensiune. Este o tensiune şi o văd şi eu la televizor, în apariţii publice, a lui Antonescu legat de candidatura domniei sale, dar îşi îndreaptă tirul în mod greşit asupra mea. Eu trebuie să-l ajut, nu-l încurc în niciun fel", a afirmat prim-ministrul în cadrul emisiunii TV de la România TV.

Liderul social-democrat a explicat situaţia din prezent în care este ţinta atât a preşedintelui Traian Băsescu, cât şi a lui Crin Antonescu, Cătălin Predoiu şi Elenei Udrea, motivând că fiecare politician care doreşte să participe sub diferite forme pentru alegerile din 2014 loveşte în Guvern.

Prim-ministrul României a ţinut să precizeze că interesant şi faptul că partenerul său de coaliţie, Crin Antonescu, "a devenit peste noapte apărătorul DNA", mişcare politică pe care Ponta nu a anticipat-o şi subliniind ce înseamnă independenţa justiţiei. Astfel, pentru asigurarea independenţei justiţiei liderul de la Palatul Victoria a invocat drept puncte importante debarasarea de Băsescu şi "secta" lui Macovei.

Victor Ponta susţine că nu va face nici un reproş public faţă de atitudinea liberalilor şi a lui Antonescu, alegerea sa fiind cea de a evita atacurile asupra partenerilor de guvernare

De asemenea, declaraţiile liderului PNL le-a pus pe seama unor „sfaturi greşite” primite de Crin Antonescu din partea consilierilor săi care probabil i-au recomandat să apere DNA-ul pentru a câştiga capital electoral.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite