Vicepremierul Paul Stănescu vrea demiterea şefei DNA. „Nu mai poate să rămână Kovesi la conducerea DNA“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul Paul Stănescu a avut o reacţie foarte dură după înregistrările apărute în spaţiul public în ceea ce priveşte activitatea procurorilor de la DNA Ploieşti. Înainte de a intra în şedinţa BPN a PSD, Stănescu le-a spus jurnaliştilor că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, trebuie să plece din fruntea instituţiei.

„Ce am văzut aseară la televizor, eu cred că nu mai poate să rămână doamna Kovesi la conducerea DNA. Nu mă pricep juridic, cred că ar trebui să-şi dea dumneaei demisia, în primul rând. Până atunci, şi partidul va lua o decizie politică în acest sens şi o poziţie oficială despre ce s-a derulat aseară şi vom veni o decizie a partidului. (...) Probabil că în BPN se va schiţa discuţia pentru CEX-ul de miercuri şi încet vom lua o decizie în ceea ce priveşte poziţia PSD în această chestiune foarte gravă.", a declarat Paul Stănescu, înainte de şedinţa PSD.

Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae şi Codrin Ştefănescu au criticat dur DNA, după ce Antena 3 a difuzat duminică seară înregistrări furnizate de fostul deputat PSD Vlad Cosma, din care rezulta că i s-ar fi cerut să planteze probe pentru un dosar în care erau vizaţi Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta. Liderii PSD cer demisia şefei DNA, reformarea instituţiei „din temelii“ şi cer intervenţia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite