Un senator PNL îl atacă pe Dacian Ciolos: „Colegul lui Guru Bivolaru. Mai ştie cineva ce s-a ales din fiţuica aia numită Platforma 100? Ne-am luat mega-ţeapă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul PNL Daniel Zamfir l-a atacat dur pe Dacian Ciolos, numindu-l pe acesta "colegul lui Guru Bivolaru", după ce fostul premier a avut o vizită informală la Departamentul de Stat, ca urmare a reacţiei negative a oficialilor americani în legătura cu intenţia majorităţii PSD-ALDE de a modifica Legile Justiţiei. Zamfir crede că PNL şi-a luat o mega-ţeapă cu Dacian Cioloş în campania electorală de anul trecut.

„ Uite aşa, colegul lui Guru Bivolaru, plecat de pe meleagurile natale să nu îl întrebe lumea cum e cu integrarea în absolut, dă şi el pe surse că ar fi fost într-o vizită extrem de importantă în SUA că să ia OK-ul de la Departamentul de Stat...Apropo, mai ştie cineva ce s-a ales din fiţuică aia numită Platformă 100? După ce noi, cei din PNL, ne-am luat mega ţeapă, mă gândesc că mai greu acum să găsească alţi fraieri...", a scris Daniel Zamfir, pe contul lui de Facebook. ", a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Fostul premier Dacian Cioloş a fost de 1 Decembrie la Washington, acolo unde s-a întâlnit cu membrii comunităţii româneşti la recepţia organizată de Ambasada României, dar a avut întrevederi şi la Departamentul de Stat, după ce oficialii americani au criticat legile Justiţiei pregătite în Parlament.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite