Un pic de dragoste şi înţelegere pentru doamna Viorica Vasilica Dăncilă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa rea, răutăcioasă, aceea care vrea cu orice preţ să se lege, chiar să facă băşcălie, desigur neîntemeiată, pe seama incontestabilelor realizări ale guvernării PSD-ALDE, realizări fără doar şi poate datorate gândirii împreunate a domnilor Dragnea şi Tăriceanu şi ale oamenilor din imediata lor subordine, a făcut iarăşi mare caz mare de o greşeală omenească a doamnei prim-ministru Viorica Vasilica Dăncilă.

Să fie oare chiar un capăt de ţară că doamna Dăncilă a pronunţat – dintr-o greşeală, dintr-o eroare (aici avem nevoie de consultaţia calificată a d-lui Liviu Marian Pop, profesor de matematică, senator şi preşedintele Comisiei senatoriale de învăţământ) Euro 20-20? Dar cine e perfect pe lumea asta? Nu ar fi putut ei oare, ziariştii plătiţi de Statul paralel- aşa cum de multe ori au demonstrat fără putinţă de tăgadă minţi luminate, atotcunoscătoare şi spirite curate aşa cum sunt Ion Cristoiu, Marius Pieleanu, Mihai Gâdea, Mircea Badea, Sorin Roşca Stănescu, Mircea Dinescu, Doru Buşcu şi, ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră, exemplarul Ionuţ Cristache- să ţină cont că suntem în Săptămâna luminată şi să dea curs apelulului subliminal la decenţă şi la umanitate făcut, chiar în prezenţa doamnei Dăncilă, de doamna Alessandra Stoicescu, o mizericordioasă care-şi câştigă onest pâinea de la Antenele voiculesciene? Acelea care iau mari premii pe la competiţii internaţionale unde dacă dai banul iei şi recompensa?

Şi pe urmă răul-răilor, nimeni altul decât fiara neîmblânzită care este jurnalistul Cristian Tudor Popescu, prestatorul de joi seara de la, cum bine spunea maestrul Ion Cristoiu, la U.M. Digi 24, nu putea să dea o altă interpretare fragmentului din Cel mai iubit dintre pământeni în a cărui paradigmă a introdus-o parşiv pe doamna prim-ministru?

De ce, pe ce bază să o comparăm pe doamna prim-ministru cu un torţionar semi-analfabet, cu o brută când mult mai creştineşte şi mai aproape de realitate ar fi să înţelegem că domnia-sa  se încadrează mult mai bine în categoria oprimaţilor? A celor care şi-au sacrificat viaţa personală în folosul ţării pe care o servesc ca nimeni alţii?

Oare chiar nu înţelegem ce viaţă de rob, de coşmar are doamna Dăncilă care se sacrifică zilnic acceptând ca, pentru cauza partidului şi gloria României pesediste, să se ducă zilnic la Palatul Victoria? Acolo unde munceşte până târziu în noapte şi apoi se străduieşte să ne informeze cu maximă acurateţe despre minunatele ei fapte,

Un loc unde neam de neamul ei nu visa să ajungă. Şi uite că în România s-a putut şi minunea asta. Numai că presa ostilă, aceea plătită de Sistem face băşcălie şi de miracolul acesta. Însă sunt absolut sigur că pe d-na Dăncilă o va apăra foarte curând, cavalereşte, domnul preşedinte Liviu Dragnea. Numai să fie gata Legea Antidefăimare!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite