Un nou atac al unui lider PSD la adresa Guvernului: Remanierea se face după ce se termină analiza. Toader trebuia demis după prima conferinţă de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Sorin Grindeanu are zilele numărate la Palatul Victoria. FOTO Inquam Photos
Premierul Sorin Grindeanu are zilele numărate la Palatul Victoria. FOTO Inquam Photos

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a comentat, luni, la Antena 3, declaraţia Gabrielei Firea care a susţinut că proiectele pentru care a cerut sprijin din partea Guvernului Grindeanu i-au fost respinse şi că anumite ministere pun în dificultate Primăria Capitalei. Ştefănescu a precizat faptul că remanierea se va face după analiza realizată de conducerea formaţiunii şi de liderii coaliţiei de guvernare.

„Dezamăgirile doamnei Gabriela Firea trebuie rezolvate. Obligatoriu! Aici nu e cu comunicarea. Va trebui să comunice cei de la Guvern. Vom analiza la primul CEx astfel de chestiuni. Totuşi, în Bucureşti noi am câştigat alegerile, guvernul e de o culoare, nu există să nu comunice. (...) Gabriela Firea lucrează foarte repede, se mişcă foarte repede şi probabil sunt oameni din sistemul nostru din Executiv care nu se mişcă la aceeaşi viteză. Acestea sunt chestiuni care se vor rezolva în interior“, a declarat secretarul general adjunct al PSD.

Mai mult, acesta a completat. „Gabriela Firea avea dreptate. Trebuie să fie ascultată. Ştie ce spune. Legat de remaniere, se face după ce se termină analiza.”, a mai spus Codrin Ştefănescu la Antena 3

Întrebat care sunt miniştri „repetenţi“ la capitolul de a-şi atinge obiectivele propuse în programul de guvernare, Codrin Ştefănescu a spus că nu este vorba despre o „listă neagră” şi l-a nominalizat din punctul său de vedere pe ministrul Tudorel Toader.

„Din punctul meu de vedere este Tudorel Toader, care ar fi trebuit remaniat după prima conferinţă de presă. Dar ne-am calmat şi am spus să avem încredere în primul ministru Sorin Grindeanu. Faptul că Tudorel Toader stă de 3 luni pentru pachetul de legi şi răbdarea ajunge la sfârşit la un moment dat. Asta este o părere personală şi nu are nicio legătură cu poziţia partidului“, a completat Codrin Ştefănescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite