Un fost lider al ALDE a rămas în chiloţi în faţa Parlamentului. Gerea: Acţiunile lui Daniel Constantin seamănă cu cele ale domnului care s-a pozat în chiloţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul din ALDE capătă noi dimensiuni, după ce Dumitru Zmău, unul din foştii lideri ai ALDE Botoşani, a ales o modalitate inedită pentru a-şi arăta nemulţumirea. Acesta a rămas în chiloţi şi şosete în faţa Parlamentului, s-a fotografiat şi a pus poza pe Facebook, alături de un comentariu dur la adresa lui Daniel Constantin. Departamentul de comunicare al ALDE a precizat că Zmău nu mai e membru al partidului din septembrie.

UPDATE Andrei Gerea, vicepreşedinte ALDE: „Exact cum nu pot să comentez despre acest domn, care a stat în chiloţi în faţa Parlamentului, aş putea, la o anumită scară, să consider că şi aceste acţiuni ale lui Daniel Constantin oarecum seamănă", a spus Gerea.

UPDATE „Faţă de protestul spontan al domnului Dumitru Zmău, prezentat de către mass-media ca fiind membru ALDE, precizăm că domnia sa nu mai este membru al partidului din luna septembrie 2016 şi nici nu a mai activat în cadrul filialei ALDE Botoşani, imediat după alegerile locale din iunie 2016. Cu această ocazie, conducerea ALDE dezaprobă modul de manifestare al domnului Dumitru Zmău“, au anunţat cei din Departamentul de comunicare al ALDE.

UPDATE Potrivit unor surse din ALDE, Dumitru Zmău, şi-a dat demisia din partid după alegerile locale. 


Dumitru Zmău, unul dintre liderii locali ai ALDE Botoşani, fost preşedinte al filialei judeţene, a ales o modalitate unică de a protesta faţă de scandalul care riscă să scindeze partidul din cauza certurilor dintre Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin. 

Zmău, care spune că e absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Al.I.Cuza Iasi şi al Academiei de Politie „Al.I.Cuza" din Bucureşti, s-a dezbrăcat şi a rămas doar în şosete şi chiloţi în parcarea din faţa Palatului Parlamentului.

image

Acesta a avut şi un mesaj pentru Daniel Constantin. „Si uite aşa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din copreşedinte ALDE Botoşani. Atunci i-am arătat ce aveam in chiloţi, în partea din spate. Acum când văd că face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, aş vrea să-i arăt ce am şi în partea din faţă! Cum e de făcut, dragi prieteni?”,  este mesajul postat de Dumitru Zmău pe Facebook, alături de o fotografie în care acesta apare doar în chiloţi şi şosete. 

Ulterior, fotografia liderului ALDE a dispărut de pe contul său. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite