Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Iordache n-are nicio treabă cu moartea Regelui Mihai. El e republican.
Florin Iordache n-are nicio treabă cu moartea Regelui Mihai. El e republican.

Ticăloşii aflaţi la conducerea României au ştiut întotdeauna să extragă dividende din bunul simţ al Regelui Mihai: abdicarea din ‘47, exilul tăcut, alungarea din ţară în ‘90 şi ‘94, reconcilierea din anii 2000, discursul din Parlament din 2011 – toate au fost momente din care, într-un fel sau altul, dar profitând întotdeauna de bunul-simţ al regelui, conducătorii României au ştiut să-şi extragă dividende.

Protestatarii #Rezist au comunicat oficial că suspendă acţiunile de protest în această perioadă de doliu naţional. E o atitudine de bun simţ, care în mod categoric este inspirată şi din bunul simţ al Regelui Mihai. Protestatarii fac un apel către conducătorii ţării „să stopeze în această perioadă acţiunile care ar putea genera tensiune in societate”.

Principala acţiune care generează tensiune în societate este, în această perioadă, activitatea Comisiei lui Iordache. Comisia lui Iordache a anunţat că îşi continuă activitatea nestingherită. Comisia primeşte, aşadar, o nesperată linişte din partea străzii şi va putea face ce vrea din Legile Justiţiei.

 Este ultimul dividend pe care ticăloşii aflaţi la conducerea României îl mai pot extrage, fie şi post-mortem, din bunul simţ al Regelui Mihai. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite