Udrea, despre poza în care apare la mare alături de Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI: Eu am ieşit la masă cu Bica. Pentru un sfert de oră a trecut şi Dragomir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea, la mare, alături de Alina Bica şi Daniel Dragomir FOTO captură Antena 3
Elena Udrea, la mare, alături de Alina Bica şi Daniel Dragomir FOTO captură Antena 3

Deputata Elena Udrea a recunoscut că s-a aflat la aceeaşi masă cu Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI şi client al Laurei Vicol, avocata şi prietena Alinei Bica, cu care Udrea se afla la restaurant. Dragomir este suspectat că a pus la cale o campanie de denigrare a şefei DNA Laura Codruţa Kovesi.

„Referitor la poză data la A3, în care apăr şi eu la un restaurant la mare vară trecută, alături de Alină Bica şi alţii, printre care fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir. Eu am ieşit la masă cu Alină Bica şi Laura Vicol, avocată şi prietenă ei. Spre sfârşitul întâlnirii a trecut pentru un sfert de oră şi domnul Dragomir, şi dânsul client al doamnei avocat Vicol. Poza a fost făcută de profesionişti (aceiaşi probabil care le făceau şi pe cele de la Paris în 2014), că să mă poată implică în tot felul de teorii conspiraţioniste“, a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook. 

Antena 3 a prezentat, joi seară, imagini cu Elena Udrea, care se afla la aceeaşi masă cu fosta şefă DIICOT, Alina Bica, cu avocata acesteia, Laura Vicol, şi cu Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI. 

Daniel Dragormir, fost ofiţer al Serviciului Român de Informaţii (SRI), este suspectat că ar fi pus la cale şi ar fi plătit pentru hărţuirea şi denigrarea şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kövesi. Daniel Dragomir a fost arestat preventiv în 14 septembrie, de Tribunalul Bucureşti, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice, instigare la fals informatic, în formă continuată şi instigare la violarea secretului corespondenţei.

Anchetatorii precizează că Dragomir, prin intermediul unei persoane, ar fi intrat în legătură cu un suspect din acest caz, reprezentant al companiei BlackCube, căruia i-ar fi împărtăşit strategia sa şi scopul urmărit, respectiv denigrarea unor persoane pe care le considera responsabile pentru trimiterea sa în judecată de către Direcţia Naţională Anticorupţie.

Astfel, pe 1 februarie 2016 şi pe 16 martie 2016, Dragomir s-ar fi întâlnit în Bucureşti cu D.Z. Cu această ocazie, ei ar fi discutat de contextul şi necesitatea operaţiunii, scopul şi presupusele persoane care stau în spatele operaţiunii şi care sunt interesate de reuşita acesteia, cât şi de natura şi toate condiţiile concrete ale operaţiunilor investigative, informative şi intruzive (incluzând aici inclusiv căutarea şi obţinerea corespondenţei electronice ale ţintelor), negocierea şi stabilirea bugetului, plata operaţiunii şi comisionul de succes, precum şi modalitatea de diseminare în media internaţională a eventualului rezultat, pentru asigurarea cât mai promptă a obiectivului stabilit.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite