Turcan, Mantale, Udrea şi-au făcut carieră prin patul şefilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Vă recomand să nu urmaţi stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan, Mioarei Mantale, Elenei Udrea", le-a sfătuit preşedintele PNL Bucureşti, Ludovic Orban, sâmbătă, pe femeile liberale

"Vă recomand să nu urmaţi stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan, Mioarei Mantale, Elenei Udrea", le-a sfătuit preşedintele PNL Bucureşti, Ludovic Orban, sâmbătă, pe femeile liberale din Alba.
El a adăugat că femeile din politică nu trebuie să depindă de un lider pentru a avea succes. Prezent la conferinţa Organizaţiei Judeţene Alba a Femeilor Liberale, Orban le-a oferit colegelor lui şi un contraexemplu, indicându-le pe parlamentarele Mona Muscă şi Norica Nicolai la categoria celor care şi-au construit cariera prin forţe proprii. "Nu trebuie să treceţi prin patul niciunui şef dacă vreţi să ajungeţi în funcţii publice importante", a adăugat, ulterior, Orban. "E sub demnitatea mea să comentez astfel de afirmaţii de joasă speţă. Cel mai grav este însă că ele vin din partea unui coleg de partid, dar probabil că acesta este nivelul la care Ludovic Orban poate să facă politică", a reacţionat Raluca Turcan, membru al Biroului Permanent Central al partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite