FOTO Liviu Dragnea s-a întors miercuri seară din Doha

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a îmbarcat miercuri după-amiază, la Doha, într-o aeronavă Qatar Airways, cu destinaţia Bucureşti, unde a aterizat în această seară. Informaţia ne-a fost furnizată de un român aflat şi el în acelaşi avion. Liviu Dragnea, care a călătorit la clasa economic, a fost însoţit în vacanţă de partenera sa de viaţă, Irina Tănase.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost văzut săptămâna trecută de un român într-o cursă cu destinaţia Qatar, potrivit Hotnews.ro. Surse politice au declarat atunci pentru site-ul citat că Liviu Drganea îşi petrece sărbătorile de Paşte în Insulele Maldive, Doha (capitala Qatar-ului) fiind doar o escală spre insulele din Oceanul Indian. Pe de altă parte, s-a mai zvonit că Liviu Dragnea şi-ar fi petrecut vacanţa de Paşte în Brazilia. 

Joi dimineaţă, preşedintele Camerei Deputaţilor are programată o întrevedere, la Bucureşti, cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Oficialul european va mai discuta cu premierul Sorin Grindeanu, cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, dar şi cu societatea civilă. 

Liviu Dragnea nu este singurul politician român care şi-a petrecut vacanţa de Paşte în străinătate. Preşedintele Klaus Iohannis a fost în noaptea de înviere la Biserica Romano-Catolică din Sibiu, iar apoi a plecat în concediu în Spania.  „Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, se va afla în perioada 17 - 22 aprilie într-o vizită privată în Regatul Spaniei“, a anunţat, luni, Administraţia Prezidenţială.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite