FOTO Iohannis a plecat azi cu trenul la Ploieşti. „A fost o călătorie plăcută. Dar mi-ar fi imposibil să merg de la Bucureşti până la Sibiu. Aş face 7 ore“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis participă în această după amiază la dezbaterea „Oraşele României la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor SMART pentru Ploieşti”, organizată de Universitatea Petrol - Gaze din Ploieşti. Şeful statului a mers cu trenul la Ploieşti.

UPDATE Klaus Iohannis, după ce a mers cu trenul la Ploieşti: A fost o călătore foarte plăcută. A trecut ceva timp de când n-am mai fost cu trenul. Am vrut să văd personal cum se circulă în ziua de azi cu trenul. A fost în regulă. Am vrut să dau un semnal despre nevoia de mobilitate. Cu toţii vrem să avem o ţară modernă, europeană, iar mobilitatea face parte din acest concept. Pe ruta Bucureşti-Ploieşti lucrurile funcţionează rezonabil de bine. Mi-ar fi imposibil să merg de la Bucureşti la Sibiu. Aş călători 7 ore şi ar trebui să schimb trenul. 

Întrebat dacă şi-a cumpărat bilet şi cât costă, el a răspuns: „Credeţi că merg fără bilet? (..) În jur de 26 de lei, cu clasa 1".

UPDATE Klaus Iohannis va pleca spre Ploieşti din Gara de Nord cu trenul de 16.10.

Pentru că programul preşedintelui a fost secret până în ultima clipă, angajaţii gării s-au apucat să spele pe jos cu puţin timp înainte de venirea şefului statului.

image

“Dezbaterea are loc în contextul în care ne apropiem de intrarea în anul Centenarului Marii Uniri. Este un prilej important în care se poate trage linie, se poate face o analiză în legătură cu locul în care se află România în acest moment, în ce stadiu de dezvoltare sunt comunităţile României, dar este şi un prilej important pentru aleşi să-şi informeze cetăţenii în legătură cu perspectivele pe care le au în vedere privind dezvoltarea zonelor rurale şi urbane în România în perioada următoare”, a anunţat Mădălina Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

Dezbaterea, la care vor participa aleşi locali, reprezentanţi ai mediului academic şi de afaceri şi ploieşteni, este organizată de Primăria locală şi Universitatea de Petrol şi Gaze.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite