Mircea Diaconu, despre moartea lui Sergiu Nicolaescu: „Ultimul discurs al lui Nicolaescu a funcţionat ca o premoniţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Diaconu şi Sergiu Nicolaescu au fost colegi în Senat
Mircea Diaconu şi Sergiu Nicolaescu au fost colegi în Senat

Actorul Mircea Diaconu crede că ultimul discurs al regizorului Sergiu Nicolaescu din Parlament a funcţionat ca o "premoniţie", precizând că în urma morţii cineastului rămân filmele acestuia, amintirea şi, "în rest, e tăcerea".

"Încă o dată în plus a funcţionat ca o premoniţie ultimul lui discurs din Parlament. Din păcate, în tot ce a spus acolo a avut dreptate, chiar şi în asta. Arată ca într-un film, deşi e viaţă crudă şi nemiloasă. Rămân filmele lui, rămâne amintirea, în rest, e tăcerea", a declarat actorul Mircea Diaconu.

Sergiu Nicolaescu a decedat, astăzi, la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită.

Cu o săptămână înainte de internare, Nicolaescu căzuse în timp ce se îndrepta spre garajul său, el suferind un traumatism toracic, respectiv i s-au fisurat câteva coaste.

În 12 decembrie 2012, senatorul PSD Sergiu Nicolaescu le adresa mulţumiri colegilor din Senat pentru perioada petrecută împreună, precizând că nu a mai candidat pentru un nou mandat deoarece mai are puţini ani de trăit pe care vrea să-i termine în profesia sa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite