România fudulă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe România fudulă nu o deranjează ce spun şi ce fac Dragnea şi Tăriceanu, dar o bagă în trepidaţii rezultatele Simonei Halep şi e gata să meargă până la capătul lumii după ea ca să îi ceară socoteală de ce nu a câştigat. România fudulă este grădina Maicii Domnului din care vrea să fugă toată lumea şi în care nimeni nu vrea să vină. Ca să-l parafrazăm pe apostolul Puric, România fudulă nu este nici facultativă, nici obligatorie, ea este.

România fudulă nu face distincţie între furt şi bunăstare, nu pricepe că nimeni pe planeta asta nu poate creşte salariile din pix. România fudulă aşteaptă să i se dea ceva, uneori nici nu contează ce, dar să i se dea. România fudulă vrea, cere, visează cai verzi pe pereţi şi de la atâtea visuri crede că realitatea e flexibilă. România fudulă, când află că a fost minţită, nu se stresează, se scutură şi întreabă senină: bine, bine, ce îmi dai astăzi? Şi uite aşa confundăm milogirea cu negocierea.

În România fudulă un preot filmat în timp ce făcea avansuri sexuale unui minor este invitat să cânte în programul de revelion. România fudulă pedepseşte elevele care filmează un profesor suspectat că se masturba în sala de curs. În România fudulă un cetăţean cu nenumărate antecedente perversual-sexuale lucrează la Poliţie, iar colegii lui abia-abia l-au recunoscut după ce a fost filmat agresând doi copii. Tot în România fudulă se cântă imnuri creştineşti şi se strigă „România nu e Sodoma“ la filme cu şi despre comunitatea gay.

În România fudulă, protestele sunt ignorate de puterea politică pe motiv că sute de mii de oameni sunt manipulaţi. România fudulă stă pe Facebook şi urlă la protestatari că: „de ce nu protestează şi pentru aia, şi pentru aia, şi pentru cealaltă?” În România fudulă, televiziunile fac mişto de cei care protestează şi cer jandarmilor să bată cetăţenii din stradă. În România fudulă se răspunde invitaţiei la protest cu tradiţionalul: „să mă sunaţi doar dacă iese revoluţie”.

În România fudulă politicienii eliberează infractorii din puşcării. În România fudulă spitalele sunt aziluri de bacterii ucigaşe. Dar România fudulă inaugurează un WC cu panglică tricoloră. 

România fudulă crede că autostrăzile sunt fudulie pentru cei care vor să meargă la mare sau la munte. Românul fudul râde când spune: „Am poze cu dumneavoastră făcând sex anal“, după care se supără că nu e respectat.

În România fudulă un general de frizerie aleargă prin oraş, între două crâşme, cu alai gata să moară, dacă fudulului de pe bancheta din spate i se răceşte ciorbiţa. România fudulă se trezeşte peste noapte să ceară retragerea trupelor de pe teatrele de război, ca să îi facă în ciudă şefului statului. Dar România fudulă va avea unul, două sau trei submarine, pentru că, dacă ai telegondole, e păcat să nu faci şi submarine. 

În România profund fudulă se stă cu noroiul până la brâu şi berea în mâna în timp ce râzi de proştii care au venit voluntar să cureţe pădurile de resturile celeilalte Românii fudule, care face grătare în weekend. În România fudulă, cea de la centru, se plânge la televizor de grijă săracilor care lucrează la stat, doar că în şoaptă să-şi susure nemulţumirea, că „prostii ăştia oricum nu te merită“. 

În România fudulă, stânga romantică îl redescoperă pe Marx şi conflictul de clasa, aşa că acuză o mâna de corporatişti că muncesc pe rupte, că fură pâinea de la gura copiilor săraci. În România fudulă, dreapta conservatoare face trei cruci în speranţa că vor veni vremurile în care o să poţi bate homosexualii pe stradă. Doar duamna primar general scapă în fudulia ei cu mormanele de bani pe care le da Catedralei. Nu se face să o conteşti, că e de stânga la orientare şi de dreapta la preacucernicie. 

România fudulă e atacată zilnic. De unde psihotronice, de Soros, de reptilieni şi bubuli. Dar România fudulă rezistă, pentru că are de luptat cu big pharma şi multiculturalismul. România fudulă nu se vaccinează de teama autismului, dar nu vede că sperie Europa cu epidemiile care nu se mai termină. 

România fudulă e plină de doctorate şi pe primul loc la degradarea serviciilor medicale. În România fudulă, cel mai cel om politic are o condamnare şi îşi ia o insulă pe care să pescuiască. În România fudulă eşti cinstit dacă ţi se prescrie dosarul. 

În România fudulă dacă furi te consideri persecutat politic. România fudulă e mândra de ea şi imună la critică.

România fudulă nu doar că „este“, ea este mereu pe dos. Patriotismul României fudule e unul de operetă, cu statui şi salve de tun închinate marilor ticăloşi ai neamului. România fudulă sufocă România reală. 

Doamne, dacă exişti, nu ne lăsa să fim toţi fuduli! Deşi suspectez că deseori e şi ipocrizie, nu doar fudulie.

   

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite