Rareş Bogdan, la Adevărul LIVE: Voi putea să o sprijin pe Kovesi direct din Parlamentul European. Voi fi reprezentantul PNL în Comisia LIBE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Eduard Enea
Foto Eduard Enea

Toţi cei care candidează pentru Parlamentul European vor să replaseze România, cât mai corect şi mai cu succes, pe o orbită europeană. Deocamdată, ştim ce succes au avut şi, mai ales, înainte de orice, modul în care ne-au reprezentat mulţi dintre cei care ar fi trebuit să se bată pentru interesele României.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Rareş Bogdan, ziaristul de succes care, vorbind româneşte, a intrat direct în zona politicii europene, va reuşi să aducă cu adevărat ceva nou, aşa cum promite în această perioadă electorală? Ce anume va vrea să spună, care sunt priorităţile pe care le crede esenţiale şi, înainte de toate, cum crede la le va putea impune pe agenda viitorului legislativ european?

Acestea sunt întrebările de la care porneşte dialogul său cu jurnalistul Cristian Unteanu pe Adevărul LIVE începând cu ora 12 .

Principalele declaraţii ale lui Rareş Bogdan: 

- Eu nu cred într-o Europă cu două viteze. Eu cred într-un proiect în care România face parte din nucleul dur al Europei. Macron va primi voturi şi va primi voturi şi de la noi din România. Sunt  nişte partide de la noi din ţară care vor să adere la grupul lui Macron, pe lângă ALDE. 

- În afara aparatului propriu vreau să mă duc oameni acolo. Voi încerca să am un consilier foarte cunoscut. De asemenea, sper să-l am alături şi pe Jean Marinescu, un om care cunoaşte foarte bine Bruxelles-ul, dar vreau să-l aduc şi pe Vlad Nistor.

- Se pare că la Kovesi se vor prelungi negocierile. Eu voi fi reprezentantul PNL în Comisia LIBE. Voi putea să o sprijin pe Kovesi din Parlamentul European.  

- Nu va exista o diferenţă între votul dat de Claudiu Manda, Maria Grapini, Dacian Cioloş, Traian Băsescu şi Victor Ponta pe anumite teme. Sunt teme la care toţi vom putea acelaşi vot. O asemenea temă e exodul din România.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite