Purtătorul de cuvânt al PSD acuză că în USR există „o aripă neofascistă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD,  a afirmat luni, la Antena 3, că în USR există o "aripă neofascistă" care instigă la violenţă, potrivit hotnews.ro

În sprijinul afirmaţiei sale, Dobre a invocat atitudinea parlamentarilor USR faţă de "protestatari de profesie" şi "limbajul, ameninţările, inclusiv cu moartea" pe care le-a "citit pe Facebook" la adresa parlamentarilor PSD.

Preşedintele Senatului a comentat şi duminică seară, la România TV, în legătură cu protestele împotriva modificărilor la legile justiţiei, vorbind inclusiv despre ”corupţia ucide”.

Întrebat cum comentează solicitarea comunităţii online “Corupţia ucide” privind organizarea alegerilor anticipate, Tăriceanu a răspuns: “Slavă Domnului că în ţara asta mai există şi oameni cu scaun la cap şi nu să facă toţi ceea ce cere Corupţia ucide sau nu ucide. Depinde pe cine ucide, că corupţia poate să ucidă chiar pe cei care strigă sloganurile astea şi care sigur că găsesc tot felul de formule teribiliste, pe care oamenii care au o minimă experienţă politică şi cunosc regulile democraţiei, nu le iau în seamă”.

La protestul de duminică seara din Piaţa Victoriei au participat liderii PNL, USR şi ai Platformei România 100, în frunte cu Ludovic Orban, Dan Barna şi Dacian Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite