Prima reacţie din PSD după ce Anca Alexandrescu a fost dată afară de Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea, la braţ cu Codrin Ştefănescu
Liviu Dragnea, la braţ cu Codrin Ştefănescu

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat, vineri, pentru Mediafax, că Anca Alexandrescu a intrat în echipa de comunicare a partidului pe perioada campaniei electorale deoarece este una dintre cele mai bune persoane ale PSD în ceea ce priveşte strategia de comunicare publică.

"Anca (Alexandrescu - n.r.) s-a mutat pentru că suntem în campanie electorală şi este una dintre cele mai bune persoane pe care le avem în ceea ce priveşte strategia de comunicare publică. Pe perioada campaniei va lucra cu mine, Olguţa Vasilescu, Mircea Drăghici. Este deja la partid în echipă. În momentul ăsta lucrăm. Strategia de comunicare a miniştrilor PSD trebuie să fie foarte inteligentă, astfel încât toată România să înţeleagă că ne-am respectat promisiunile. În locul ei nu ştiu cine va fi", a afirmat Codrin Ştefănescu pentru Mediafax. 

Viorica Dăncilă a dat-o afară din Guvern pe Anca Alexandrescu, cerberul trimis de Liviu Dragnea la Palatul Victoria pentru a sufoca, din faşă, orice gând de răzvrătire al premierului, susţin surse politice pentru „Adevărul“. Anca Alexandrescu se va întoarce la partid, unde se va ocupa de comunicarea liderului PSD. „Adevărul“ a scris în urmă cu două săptămâni că Viorica Dăncilă încearcă să iasă de sub tutela Ancăi Alexandrescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite